Πόλεμος στα Πολεμίδια- Με κάταγμα κρανίου δυο 19χρονοι!

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί σε Λύκειο στα Πολεμίδια όταν βρέθηκαν εκεί τρεις εξωσχολικοί από το Τραχώνι. Ακολούθησε λογομαχία μαθητών με τους προαναφερθέντες και το ραντεβού μεταξύ των δυο… αντιμαχόμενων πλευρών ανανεώθηκε για το βράδυ.

Γύρω στις 11:00 λοιπόν, 40 νεαροί (πληροφορίες κάποιων Μ.Μ.Ε. κάνουν λόγο για 100 άτομα) ηλικίας από 17 μέχρι 19 χρόνων συναντήθηκαν σε πάρκο κοντά στο Δημοτικό σχολείο Πολεμιδιών, οπλισμένα με πέτρες, ρόπαλα και σιδερολοστούς κι επιδόθηκαν σε… ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο τραγικός απολογισμός ήταν ο σοβαρός τραυματισμός των δυο νεαρών που καταγράψαμε πιο πάνω. Έχοντας υποστεί σοβαρής μορφής κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας κι έχουν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ο τρίτος που τραυματίστηκε νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

Δεκάδες νεαροί τραυματίστηκαν ελαφρά κι έτυχαν των πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Λεμεσού, οι σοβαρότεροι όμως τραυματισμοί αφορούν τους δύο 19χρονους που χτυπήθηκαν, όπως εκτιμάται με σιδερολοστό στο κεφάλι.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή για να επιβάλουν τη τάξη. Το σκοτάδι και η φυγή των νεαρών δεν επέτρεψε την επιτόπια σύλληψη οποιουδήποτε. Αργότερα οι νεαροί άρχισαν να συρρέουν στον χώρο του Νοσοκομείου, όπου είχαν μεταφερθεί οι τραυματίες της συμπλοκής. Και στον χώρο του νοσηλευτηρίου απειλήθηκαν νέα επεισόδια, τα οποία αποτράπηκαν με την έγκαιρη παρουσία μεγάλου αριθμού αστυνομικών.

Η αστυνομία εξασφάλισε εντάλματα σύλληψης για έξι νεαρούς.