Πολυεκατομμυριούχος ψάχνει νύφη που να τρώει κρέας (pics)

 


Διαβάστε επίσης: Από λάθος του Γ.Λ. πήραν ”αύξηση” δημόσιοι υπάλληλοι 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Έτσι ο 69χρονος πολυεκατομμυριούχος Dinshah Vimadalal από την Ινδία αποφάσισε να πάρει πιο δραστικά μέτρα.

Αγόρασε μια σελίδα στους Times της Ινδίας έναντι 17.670 ευρώ και έβαλε τη δική του ιδιαίτερη αγγελία αναζήτησης νύφης! Ο Dinshah είναι ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδίων και αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να… στεφανωθεί!

«Είναι ωραίος τύπος. Θέλεις να τον παντρευτείς;» είναι ο τίτλος της ανάρτησης που έβαλε στην εφημερίδα ο πάμπλουτος ινδός, ο οποίος ψάχνει μια γυναίκα κάτω των 40 ετών, αδύνατη, που να μην έχει παιδιά και να τρώει κρέας.

Διαθέτει το δικό του ιδιωτικό αεροσκάφος, μια τεράστια έπαυλη στο Μεξικό, ένα πολύ μεγάλο στόλο πανάκριβων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών και ψάχνει νεότερη σύντροφο γιατί, όπως λέει ο ίδιος, μια μεγαλύτερη δε θα μπορούσε να… αντέξει τον extreme τρόπο ζωής του!

«Θα πρέπει να μιλάς Αγγλικά και να έχεις τελειώσει το σχολείο. Δε με ενδιαφέρει αν έχεις ή όχι λεφτά. Θα πρέπει να είσαι περιπετειώδης και επιθυμία να ζήσεις μια συναρπαστική ζωή. Είμαι πολύ πιο μεγάλος από 40, αλλά πολύ νέος στην καρδιά. Είμαι πολύ δραστήριος και μια γυναίκα άνω των 40 θα δυσκολευτεί να ακολουθήσει τον τρόπο ζωής μου» γράφει μεταξύ άλλων στην αγγελία του.

Από την Κυριακή που δημοσίευσε την αγγελία έχει πάρει «συνέντευξη» σε πάνω από 20 πιθανές «νύφες», όμως καμία δεν τον ικανοποίησε, όπως
είπε στην Daily Telegraph.

«Δε με νοιάζει αν δεν έχουν ωραίο πρόσωπο. Δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο σώμα. Θέλω να είναι αδύνατη και όσα κορίτσια απάντησαν ήταν πολύ καλά μεν, αλλά είχαν μεγάλα οπίσθια. Δε μου αρέσει αυτό» είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς να του ευχηθούμε… καλά –και αδύνατα- στέφανα!

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.