Πολίτης προς Πάγκαλο: “Είσαι γαϊδούρι”


Διαβάστε επίσης: Κοινό μέτωπο Κύπρου και Ελλάδας για το ΦΑ 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Φραστική επίθεση από πολίτη δέχθηκε το μεσημέρι ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ενώ βρισκόταν στη λίμνη της Βουλιαγμένης.

Ο πολίτης (γεωπόνος στο επάγγελμα), εξύβρισε τον κ. Πάγκαλο ο οποίος κάλεσε την αστυνομία και έγινε προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα της Βουλιαγμένης από όπου αφέθηκε ελεύθερος λίγο αργότερα.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που ο πρώην υπουργός έκανε το μπάνιο του. Μετά τη φραστική επίθεση, ο Θ. Πάγκαλος έκανε μήνυση στον πολίτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πάγκαλος άκουσε τον πολίτη να τον αποκαλεί “γαϊδούρι”, τον πλησίασε και του ζήτησε να το επαναλάβει, όπερ και εγένετο.  Για την ακρίβεια του είπε, “Είσαι γάιδαρος! Εσείς τα φάγατε!”. Την ίδια ώρα, άλλοι πολίτες χειροκροτούσαν το γεωπόνο και τον επευφημούσαν.

Τότε, ο πρώην υπουργός ζήτησε να συλληφθεί ο πολίτης και κλήθηκε η αστυνομία, που μετέφερε τον πολίτη στο αστυνομικό τμήμα Βουλιαγμένης.

Υπενθυμίζεται ότι στις 31 Οκτωβρίου 2011, ηλικιωμένη λουόμενη, είχε διαμαρτυρηθεί γιατί ο τότε Αντιπρόεδρος Θ. Πάγκαλος, δεν είχε πληρώσει εισιτήριο κατά την είσοδο του στη λίμνη Βουλιαγμένης.

Ακολούθησε έντονο φραστικό επεισόδιο και επενέβησαν οι άντρες της ασφάλειας του Θ. Πάγκαλου, με τη γυναίκα στην προσπάθειά της να αποφύγει τη σύλληψη, να πέφτει στα παγωμένα νερά της λίμνης.

Τελικά, το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.