Το προφίλ του βομβιστή που διαφεύγει

 

Για χρήμα και καριέρα έγραφε ότι ενδιαφέρεται ο Τζοχάρ Τσαρνάγεφ, γνωστός ως “ο ύποπτος με το λευκό καπέλο”, για τον οποίο έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό οι δυνάμεις της ομοσπονδιακής, της τοπικής αστυνομίας και το FBI.

Το στάτους που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι από το κοινωνικό δίκτυο VK.COM. Σε αυτό μαθαίνουμε ότι ο νεαρός γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 1993.


 

 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e mail σας.

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο νεαρός ήταν κάτοικος Βοστώνης ενώ πήγε σχολείο στο Cambridge Ringe & Latin School. Ο 19χρονος είχε άδεια οδήγησης από την πολιτεία της Μασαχουσέτης.

Μέσα από τη σελίδα του μαθαίνουμε ότι είναι ισλαμιστής και ότι οι προσωπικές του φιλοδοξίες είναι τα χρήματα και η καριέρα.

Τον νεαρό τον ακολουθούν 11 άτομα. Σύμφωνα με όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας ο νεαρός ζούσε με τον αδερφό του τουλάχιστον ένα χρόνο στις ΗΠΑ.


 

Διαβάστε επίσης “Βοστώνη: Αδέρφια τσετσενικής καταγωγής οι βομβιστές! (vids&pics)”.


 

Ήταν μέλος της ομάδας πάλης του σχολείου και είχε βγει αθλητής του μήνα για το Φεβρουάριο του 2011. Ο ίδιος και ο αδερφός του ήθελαν να σπουδάσουν μηχανικοί.

Η Βρετανική Daily Τelegraph  αναφέρει ότι ο καταζητούμενος είχε πάρει υποτροφία από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ ύψους 2.500 δολαρίων το 2011.

Για περισσότερα θέματα news247.gr επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.