Σήμερα η συναυλία «Λεμεσός Αλληλεγγύη»


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Στόχος η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα κοινωνικά παντοπωλεία της Λεμεσού (Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Λεμεσού, Κοινωνικό Παντοπωλείο Ιεράς Μητροπόλεως Λεμεσού, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων της μείζονος Λεμεσού, εθελοντικές οργανώσεις της Λεμεσού που προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους μας που τα χρειάζονται).   

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο στάθμευσης Εναερίου, από τις 17:00 μέχρι και τα μεσάνυχτα και σε αυτήν θα συμμετάσχουν δεκάδες Έλληνες και Κύπριοι τραγουδιστές και ηθοποιοί, μουσικά σχήματα και παιδικές χορωδίες.

Συγκεκριμένα θα λάβουν μέρος 37 τραγουδιστές και μουσικοί: ο Γιώργος Νταλάρας, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Κατερίνα Κούκα, η Γλυκερία, η Μαργαρίτα Ζορμπαλά, η Ευριδίκη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Αλέξια, η Κωνσταντίνα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, η Λένα Αλκαίου, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, η Στέλλα Γεωργιάδου, η Όλγα Βενετσιάνου, ο Γιώργος Σταματάρης, η Δανάη Χρίστου, η Αγγελίνα Σωτηρίου, ο Αλέξης Λεωνίδου, ο Βάσος Αργυρίδης, ο Γιώργος Αντρέου, ο Στέλιος Κωνσταντάς, ο Gregory Kerian, ο Δώρος Δημοσθένους, η Έλενα Σολέα, η Elena Kozar, ο Κωνσταντίνος Ζορπάς, ο Κώστας Χ’ Χριστοδούλου, ο Lucio Savva, η Μαρία Θεοδότου, ο Μιχάλης Πουργουρίδης, ο Σάββας Ισοβίτης, ο Στέλιος Στυλιανού, η Χρυσάνθη Αθανασίου και ο Χρυσόστομος Φυλακτού.

Θα λάβουν επίσης μέρος έξι συγκροτήματα (οι Ακουστικοί Επιβάτες, Αντάμα, Doody Rap, Μέθεξις, Perro Negro, Σκιάχτρα), η ομάδα κρουστών Batukinio, οι παιδικές χορωδίες της Διάστασης και του Παπαδάκειου Δημοτικού Ωδείου και η φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, ενώ την εκδήλωση θα παρουσιάσουν 13 ηθοποιοί της κυπριακής τηλεόρασης και του θεάτρου.

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού θα προσφέρει δωρεάν δρομολόγια, κάθε 20 λεπτά, από και προς τη συναυλία, από τις 19:00 μέχρι και τις 00:40, έναντι του Jumbo στη Λινόπετρα, στο E&S Καψάλου, στο χώρο του λαϊκού παζαριού (όπισθεν της οδού Λεοντίου) και στους χώρους στάθμευσης όπισθεν του κτιρίου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων, με προορισμό τη στάση του St. Mary’s School (Καλογριές).

Όσον αφορά τις τροχαίες διευθετήσεις, από τις 15:00 θα απαγορεύεται η διέλευση οχημάτων σε τμήμα της Λεωφόρου Αρχ. Μακαρίου Γ’, από τον κυκλικό κόμβο των Δικαστηρίων μέχρι και τη συμβολή με την οδό 28ης Οκτωβρίου, ενώ κλειστές θα είναι και οι οδοί Παναγιώτη Συμεού, Ανδρέα Τσιάρτα και Περσεφόνης.

Πέραν των δημόσιων χώρων στάθμευσης της περιοχής, δωρεάν θα είναι από το μεσημέρι, όλοι οι ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης που βρίσκονται έναντι του Costa Coffee, έναντι του Marks & Spencer και δίπλα από το ΓΣΟ. Επίσης θα παραμείνει ανοικτός και ο ισόγειος χώρος στάθμευσης του Δικαστηρίου επί της οδού Λόρδου Βύρωνος.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ