Συνάντηση του Υπουργού Συγκοινωνιών με αντιπροσωπεία του CIPA


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο Τάσος Μητσόπουλος χαρακτήρισε χρήσιμη και παραγωγική συνάντηση με τον Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων, η οποία, όπως είπε, διεξήχθη στα πλαίσια της προσπάθειας για επίτευξη ενός καλύτερου συντονισμού και επιτάχυνση των διαδικασιών για προσέλκυση επενδύσεων στην Κύπρο. 

«Υπάρχουν πολύ σημαντικά και ενδιαφέροντα επενδυτικά σχέδια τα οποία έχουμε υποχρέωση να διευκολύνουμε σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τον τόπο μας», δήλωσε ο Υπουργός, προσθέτοντας πως συμφωνήθηκαν «συγκεκριμένα πράγματα, τα οποία θα γίνουν σε συντονισμό με το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και τα άλλα εμπλεκόμενα και συναρμόδια Υπουργεία».

Έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα αισιοδοξίας ότι «η Κύπρος παραμένει ένας πολύ ενδιαφέρων και ελκυστικός επενδυτικός προορισμός».  

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης είπε ότι στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την  προσέλκυση επενδύσεων στην Κύπρο. Επίσης, ανέφερε ότι συζητήθηκαν οι διαδικασίες που θα ακολουθηθούν και τρόποι επιτάχυνσης τους, καθώς και τρόποι χειρισμού των ξένων επενδυτών στην Κύπρο. 

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ