Πρώτη συνέλευση συνδέσμου καταθετών Λαικής τράπεζας

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου, η Συνέλευση έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που προσφέρθηκε αφιλοκερδώς από το Πανεπιστήμιο.

Στη συγκέντρωση ο Πρόεδρος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής ανέπτυξε τους σκοπούς ίδρυσης του Συνδέσμου και ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα πεπραγμένα μέχρι τη Συνέλευση, όπως επίσης και για μελλοντικές και ήδη τροχοδρομημένες ενέργειες.

Οι στρατηγικοί Πυλώνες του Συνδέσμου είναι τέσσερις: νομικός, πολιτικός, οικονομικών προτάσεων, δημόσιας διαφώτισης.


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Στη συνάντηση αναφέρθησαν τα αποτελέσματα των Πολιτικών Επαφών, οι ενέργειες προς τη κατεύθυνση της Δημόσιας Διαφώτισης και επεξηγήθηκαν οι Νομικές Διαδικασίες  και η ανάγκη προπαρασκευής για ενδεχόμενες προσφυγές εντός της προθεσμίας των 75 ημερών που προνοούνται. Επεξηγήθηκαν επίσης ενδεχόμενες μελλοντικές νομικές ενέργειες εντός και εκτός Κύπρου.

Τα μέλη του Συνδέσμου είχαν την ευκαιρία να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους προς την επιτροπή όπως επίσης και τους Νομικούς Συμβούλους του Συνδέσμου που ήταν παρόντες στη Συνέλευση.

Η Γενική Συνέλευση επικύρωσε τις ενέργειες της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, ευχαρίστησε την επιτροπή για τις ενέργειες της και μετέτρεψε τη Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή σε Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου.

Ο αριθμός των μελών σήμερα υπερβαίνει τους 1500 και προέρχονται από 6 διαφορετικές χώρες.