Δεν μπορούν να πουλήσουν το σπίτι τους επειδή τους το έχουν “τρακάρει”

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο. Αυτό είπαν δύο ηλικιωμένοι και αποφάσισαν να βγάλουν στο “σφυρί” το σπίτι τους. Ο λόγος; Κουράστηκαν να βλέπουν αυτοκίνητα να ρίχνουν τη μάντρα της αυλής τους.

Και δε μιλάμε για μια και δυο φορές, αλλά για έξι. Tα συχνά ατυχήματα “στοίχειωσαν” το σπίτι και κανείς πλέον δεν διατίθεται να το αγοράσει. Τώρα, οι δύο συνταξιούχοι, απέσυραν την αγγελία και αποφάσισαν να συμβιβαστούν με την ιδέα.

Ο 67χρονος Tom Wardle και η 73χρονη Shirley από το Worcestershire, αναγκάστηκαν να ανακατασκευάσουν από την αρχή τη μάντρα τους, κάτι που τους έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα, £15.000.

Για κακή τους τύχη, το σπίτι βρίσκεται πάνω σε μια αρκετά επικίνδυνη τροφή.

 

Το πρώτο τρακάρισμα που τους αναστάτωσε και ξεκίνησε τον εφιάλτη τους, σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2010. Από τότε, η μάντρα τους απέκτησε “μαγνήτη” και άρχισε να τραβάει και άλλα αυτοκίνητα. Ακόμα ένα τρακάρισμα τον Απρίλιο του 2011, δύο τον Αύγουστο της ίδιας χρονιάς και ένα πέμπτο τον Ιούλιο. Το πιο πρόσφατο τρακάρισμα, έλαβε χώρα μόλις πριν από μια εβδομάδα.

Την προηγούμενη χρονιά το ζευγάρι αναγκάστηκε να ρίξει κατά £75.000 την τιμή πώλησης του σπιτιού, η οποία είχε ξεκινήσει από £350.000. Εδώ και ένα χρόνο προσπαθούν εις μάτην να πουλήσουν το σπίτι τους.

 

Ο Tom Wardle δήλωσε χαρακτηριστικά: “Τα συνεχή ατυχήματα ανάγκασαν το δημοτικό συμβούλιο να τοποθετήσει ειδική σήμανση επικινδυνότητας λίγο πριν τη στροφή στην οποία βρίσκεται το σπίτι μας. Αλλά οι οδηγοί την αγνοούν και προσγειώνονται στην αυλή μας”.

Ευτυχώς για την ώρα, κανείς δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά. “Αλλά αν συνεχιστεί αυτό”, λέει ο συνταξιούχος, “σύντομα κάποιος θα χάσει τη ζωή του. Καθημερινά πολλά παιδιά διασχίζουν το δρόμο στο σημείο και φοβάμαι για τη ζωή τους”. Σύμφωνα με τον 67χρονο, για όλα φταίει η κακή κατάσταση του δρόμου, την οποία ο δήμος δεν επιδιορθώνει παρά τις εκκλήσεις του.

 

 

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.