ΕΥΡΩΚΟ: Σκληρή δουλειά για αναστήλωση της οικονομίας


Διαβάστε επίσης: Τορναρίτης: Πείτε μας που θα βρούμε λεφτά αν απορρίψουμε το μνημόνιο

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για αναστήλωση της οικονομίας, υπάρχει μόνο επιτακτική ανάγκη για σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τόλμη, ώστε να διορθώσουμε τα κακώς έχοντα στην πατρίδα μας, δήλωσε σήμερα ο Εκπρόσωπος Τύπου του Ευρωπαϊκού Κόμματος, Μιχάλης Γιωργάλλας. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση, σχολιάζοντας τις κυβερνητικές προθέσεις για τη λήψη μέτρων με στόχο την αναζωογόνηση της οικονομίας, ο κ. Γιωργάλλας είπε ότι το Ευρωπαϊκό Κόμμα θα στηρίξει την προσπάθεια της Κυβέρνησης για να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα και να ανασυγκροτήσει την οικονομία.

«Έχουμε καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις και θα συνεχίσουμε και με άλλες με στόχους τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής, την αποφυγή της κοινωνικής εξαθλίωσης, τον εκσυγχρονισμό του κράτους και την εκκίνηση αναπτυξιακών δράσεων», είπε.

Πρόσθεσε πως «επί του παρόντος θεωρούμε επείγουσα την αποκατάσταση ομαλών συνθηκών ρευστότητας στην αγορά για να βοηθηθούν οι επιχειρήσεις και οι επενδύσεις».

Επιβάλλεται, είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ, «να εργαστούμε όλοι για να δημιουργηθεί κλίμα συναίνεσης, μακριά από λαϊκισμούς και αντιπαραθέσεις και να δώσουμε το μήνυμα προς το εξωτερικό ότι η Κύπρος δεν έχει καταρρεύσει και εξακολουθεί να είναι ελκυστική σε επενδύσεις. Αυτό θα ήταν το καλύτερο μήνυμα προς τους ξένους επενδυτές που σήμερα έχουμε τόσο ανάγκη» υπέδειξε.

Πηγή ΚΥΠΕ