Σκότωσε πέντε άτομα γιατί δεν την έκαναν ”φίλη” στο facebook


Διαβάστε επίσης: Η ζωή του Νίκι Λάουντα γίνεται ταινία – το πρώτο βίντεο 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η αστυνομία κατέληξε στο συγκεκριμένο πρόσωπο, μετά από την εξιχνίαση πέντε ανθρώπων που βρέθηκαν νεκροί με διαφορά λίγων λεπτών ο καθένας. Στο σημείο κάθε φόνου για τον οποίο κατηγορείται, υπήρχε ένδειξη ότι το θύμα δεν είχε αποδεχτεί αίτημα φιλίας που του είχε υποβάλλει η κατηγουρούμενη. 

Ο ντετεκτιβ Paul Horner εξήγησε πώς η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη της. «Είναι ίσως η χειρότερη κατά συρροήν δολοφόνος που έχουμε αντιμετωπίσει ποτέ. Υπήρξε περίπτωση στην οποία φτάσαμε και είδαμε κάρτα όπου είχε γράψει: «Ισως την επόμενη φορά να με κάνεις φίλη στο Facebook παλιομ@@@@@α». Δίπλα από άλλο θύμα έγραψε «για να δούμε ποιος έχει τώρα πιο πολλούς φίλους στο Facebook παλιοβ@@@α». 

Τα θύματα έμεναν σε πολύ κοντινή απόσταση μεταξύ τους ή γνωρίζονταν προσωπικά με την Harris. 

Οι Αρχές μάλιστα εντόπισαν λογαριασμό στο Facebook με την ονομασία «εάν δεν αποδεχθείς το friend request μου, θα σε σκοτώσω». Μέσα σε αυτήν την σελίδα έγραφε ότι με όποιον είναι «φίλη» στο Facebook, όλα είναι καλά. Εάν όμως κάποιοις δεν αποδέχεται το αίτημά της, τότε υπάρχει πρόβλημα. Οπότε η Αστυνομία ήξερε ότι συνέλαβε το κατάλληλο άτομο. 

Ο Leron Jenkins ήταν γείτονας της Harris. «Δεν μου άρεσε ποτέ. Ηταν τρομακτική και μόνο η φυσιογνωμία της. Μια μέρα, λίγο πριν την σύλληψή της, μου είπε ότι μου έκανε αίτημα φιλίας. Εάν μάλιστα δεν το αποδεχόμουν, θα με ευνούχιζε. Κι έτσι… την αποδέχθηκα», δήλωσε ο άνδρας.