Έλλαδα: Σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στο παιδί τους και αυτοκτόνησε


Διαβάστε επίσης: Aνοδος της στάθμης της θάλασσας από τον ισχυρό σεισμό στην Ιαπωνία 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το Σάββατο (13/04) στη Νέα Πέραμο Καβάλας, όταν ένας 43χρονος σκότωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια του ενός εκ των δύο παιδιών τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Λίγες ώρες αργότερα, έφυγε από τη ζωή και ο πατέρας του θύματος.

Η 33χρονη σύζυγος με τα δύο παιδιά τους ηλικίας 15 και 12 ετών ήταν φιλοξενούμενη τις τελευταίες μέρες στο σπίτι της μητέρας της. Το κακό έγινε το πρωί, όταν ο 43χρονος πήγε εκεί με μια κοντόκανη καραμπίνα και αφού πυροβόλησε μία φορά στο ταβάνι, την έστρεψε στη γυναίκα του, σκοτώνοντας την και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Παρόντες στο σκηνικό ήταν το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας και η μητέρα της άτυχης γυναίκας.

Η τραγωδία όμως δεν σταμάτησε σ’ αυτό το περιστατικό, αφού το μεσημέρι της ίδιας μέρας ξεψύχησε ο πατέρας του θύματος. Ο 66χρονος ενημερώθηκε ενώ δούλευε στο χωράφι του για τον θάνατο της κόρης του και σε κατάσταση σοκ διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Εκεί, μη μπορώντας να αντέξει τον πόνο από τον χαμό του αγαπημένου του προσώπου, έπαθε ανακοπή.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.