Σπείρα χτυπά πόρτες ζητώντας λεφτά!-Τους ξεσκέπασε γριούλα

Ορθάνοιχτα ανοίγουμε ακόμα στην Κύπρο, την πόρτα του σπιτιού μας, είτε για να βοηθήσουμε κάποιον που το έχει ανάγκη, είτε για να βοηθηθούμε. Αυτό εκμεταλλεύτηκαν όμως άγνωστοι που όχι μόνο μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένης στον Άγιο Δομέτιο, αλλά δηλώνοντας πως είναι από το γραφείο ευημερίας, ζήτησαν από αυτήν και λεφτά. 


 

 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Συγκεκριμένα χτες, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ένας άντρας και μια γυναίκα επισκέφτηκαν ηλικιωμένη στο σπίτι της και αφού την ψάρεψαν κατά πόσο ζει ο άντρας της και γενικά αν ζει μόνη, της ζήτησαν 50 ευρώ με τη δικαιολογία ότι πρέπει να συμπληρώσουν μια αίτηση για να λάβει εφάπαξ 4000 ευρώ. 

Η γριούλα όμως δεν φαίνεται να έπεσε θύμα της εξυπνάδας τους και αφού τους ανέφερε ότι δυστυχώς κρατάει μόνο είκοσι ευρώ τους κάλεσε να την επισκεφτούν και σήμερα για να τους δώσει ολόκληρο το ποσό που ζητούσαν. 

Οι δύο αναχώρησαν αφού υποσχέθηκαν να την επισκεφτούν σήμερα είτε οι ίδιοι, είτε κάποιοι άλλοι από το γραφείο τους, κάτι που δείχνει ότι οι απατεώνες δεν είναι μόνο δύο, αλλά ολόκληρη σπείρα.

Αμέσως μετά το περιστατικό η γυναίκα επικοινώνησε απορημένη με συγγενείς της και αυτοί ακολούθως με το Γραφείο Ευημερίας, για επαλήθευση του γεγονότος, αλλά το Γραφείο Ευημερίας αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή. 

Η υπόθεση εξετάζεται από τον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου.