Ο Steve Jobs ίσως έχει σχεδιάσει τα επόμενα δύο iPhones!

 


Διαβάστε επίσης: Αμερικάνικος Τύπος: Οι προδομένοι Κύπριοι και ο πρωτάρης Dijsselbloem 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο εκλιπών συνιδρυτής της εταιρίας φαίνεται πως ίσως έχει εμπλακεί στην ανάπτυξη των δύο επόμενων εκδόσεων του δημοφιλούς iPhone, σύμφωνα με αναφορά του San Francisco Examiner.

Αυτή η πληροφορία φαίνεται πως διέρρευσε κατά τις συζητήσεις της Apple, σχετικά με το αυξανόμενο πρόβλημα της κλοπής κινητών συσκευών, μεταξύ του Εισαγγελέα στο δικαστήριο του San Francisco, George Gascón και του εκπροσώπου της Apple, Michael Foulkes.

Στις συγκεκριμένες συζητήσεις, ο Foulkes ουσιαστικά απέρριψε τις προτάσεις του Εισαγγελέα, τονίζοντας πως οι δύο επόμενες γενιές του iPhone έχουν ήδη σχεδιαστεί, αναφέροντας μάλιστα πως «προηγήθηκαν του Tim Cook».

Το άμεσο συμπέρασμα, είναι πως τα δύο επόμενα iPhone αλλά και το iPhone 5, είναι προϊόν της δουλείας του Steve Jobs, σχεδόν δύο χρόνια πριν, κάτι που όπως υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Guardian, είναι απολύτως φυσιολογικό για μία εταιρία με αυτή τη δυναμική.

Αν όλα αυτά αποδειχθούν αληθή, τότε για αρκετό ακόμα καιρό θα έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε στην αγορά τις δημιουργίες και τις ιδέες, ενός ίσως από τα πιο καινοτόμα μυαλά των τελευταίων δεκαετιών, στον τομέα της τεχνολογίας.

 Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο newsbeast.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.