Στην Κύπρο η διεθνούς φήμης αλυσίδα Caffé Nero


Διαβάστε επίσης: Πόσα παίρνουν αυτοί που κουρεύουν τις καταθέσεις του κόσμου! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της PHC, μπορεί η κρίση να έχει χτυπήσει την Κύπρο, “όμως υπάρχουν επιχειρήσεις που τολμούν να κάνουν επέκταση της δραστηριότητάς τους και αποδεικνύουν ότι δεν είναι μόνο ισολογισμοί, κέρδη και ζημίες, αλλά και μέρος της κοινωνίας”.

Τα Caffé Nero,σύμφωνα με την ανακοίνωση, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες αλυσίδες καφέ στην Ευρώπη , με την ταχύτερη ανάπτυξη και ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες αλυσίδες “για την εξαιρετική ποιότητα του καφέ, το μοναδικό περιβάλλον και την ιδιαίτερη σχέση που αναπτύσσουν με τους πελάτες”.

Τα Caffé Nero, προστίθεται στην ανακοίνωση, έχουν αναγνωριστεί παγκοσμίως μέσα από σημαντικές διακρίσεις και βραβεία για την ποιότητα του καφέ, όπως,  “The best espresso this side of Milan”, από το περιοδικό Tatler του Ηνωμένου Βασιλείου, “Hot, strong and delicious Coffee” από Harden’s Guide to Best London Restaurants, “Hero Brand” award από Peach Network και πολλά άλλα.

Σύμφωνα εξάλλου με την έκθεση Allegra που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία και είναι αναγνωρισμένη ως η σημαντικότερη έκθεση των καταναλωτών για τον κλάδο του καφέ, τα Caffe Nero ψηφίζονται ως τη νούμερο ένα επιλογή  για 8 συνεχόμενα χρόνια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ