Στυλιανίδης-Η Κυβέρνηση πετάει έξω από το τραπεζικό τους ξένους!


Διαβάστε ακόμη: Η προδοσία του 1974 και το Eurogroup του 2013…

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Super ΣΠΟΡFM και στη συνάδελφο Κατερίνα Ηλιάδη,επιβεβαίωσε την έντονη  παρουσία ανθρώπων της Τρόικα και της Alvarez&Marshal . Οι τελευταίοι φέρονται να ασκούν έλεγχο στα πάντα σε ό,τι αφορά τον τραπεζικό τομέα της Κύπρου και να ευθύνονται  για τα παράλογα και σκληρά μέτρα που έχουν «παγώσει» το παζάρι.

Και πρόσθεσε λέγοντας ότι ήδη η Κυβέρνηση έχει τροχοδρομήσει εξελίξεις για να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα, να θεσπιστούν πιο ξεκάθαρα περιοριστικά μέτρα για τις συναλλαγές που θα είναι κοντά στη βάση της λογικής και δεν θα δίνουν δικαιώματα για κατά το δοκούν ερμηνεία.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του sigmalive, «ένα από τα διευθυντικά στελέχη του οίκου Alvarez & Marsal, o Al Lakhani, είναι πλέον ο άνθρωπος πίσω από κάθε ενέργεια στην Τράπεζα Κύπρου, είτε το θέμα αφορά την απορρόφηση στοιχείων της Λαϊκής Τράπεζας είτε το ύψος του κουρέματος που θα υποστούν οι μεγαλοκαταθέτες της Κύπρου».

Ο συντάκτης του δημοσιεύματος συνεχίζει, σημειώνοντας: «Ο Al Lakhani έχει ‘στρατοπεδεύσει’ στην Τράπεζα Κύπρου και κάθε κίνηση πλέον περνά από τα χέρια του. Διευθυντικά στελέχη του οργανισμού και κυρίως ο διαχειριστής της Τράπεζας Κύπρου, Ντίνος Χριστοφίδης, βρίσκονται σε διαρκή συνεννόηση με τον κ. Lakhani».