Συγκλονίζει η τραγική ιστορία του 8χρονου νεκρού στη Βοστόνη


Διαβάστε επίσης: Κτύπημα Βοστόνης-Live 24h: Σε “κόκκινο” συναγερμό FBI, CIΑ (pics&vids)

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter.


 

Στο πένθος έχει βυθιστεί το Dorchester στις ΗΠΑ, η γενέτειρα του 8χρονου Martin Richard που άφησε την τελευταία του πνοή στα τρομοκρατικά χτυπήματα της Βοστόνης.

Έγινε γνωστό πριν λίγο το όνομα του 8χρονου που έχασε τη ζωή του μετά το τρομοκρατικό χτύπημα της Βοστόνης.

Σύμφωνα με το Boston Globe, πρόκειται για τον Martin Richard από το Dorchester. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το παιδάκι βρισκόταν με τις δύο αδερφές του και τη μητέρα τους κοντά στη γραμμή τερματισμού γιατί περίμεναν τον μπαμπά τους που είχε λάβει μέρος στο μαραθώνιο, να τερματίσει.

Η μητέρα του Martin και η μια από τις δύο αδερφές της είναι ανάμεσα στους στους σοβαρά τραυματίες και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι έχει ήδη χάσει το πόδι του.

Δεκάδες τραυματίες στα νοσοκομεία της Βοστόνης

Στο Νοσοκομείο Παίδων της Βοστώνης ο κατάλογος των τραυματιών περιλαμβάνει ένα αγόρι 2 ετών με τραύμα στο κεφάλι, ένα κορίτσι 9 ετών με τραύμα στο πόδι και έξι άλλα παιδιά ηλικίας κάτω των 15 ετών.

Στο Γενικό Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης, το οποίο έχει δεχθεί 29 θύματα, τα τραύματα κυμαίνονται από κοψίματα και μώλωπες μέχρι σοβαρά τραύματα από θραύσματα. Χειρουργοί δήλωσαν πως μέχρι χθες το βράδυ είχαν πραγματοποιήσει αριθμό ακρωτηριασμών.

Πηγή:Boston Globe

Για περισσότερες ειδήσεις από τις εκρήξεις στη Βοστόνη,

news247.gr, επίσημος συνεργάτης του 24H.