Νεκρός ο συλληφθείς δράστης – ανθρωποκυνηγητό για τον δεύτερο

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Όπως αναφέρει το BBC οι δύο ύποπτοι αντάλλαξαν πυροβολισμούς με την αστυνομία. Ένας από αυτούς κατάφερε να ξεφύγει κατά τη διάρκεια της συμπλοκής. Οι δράστες πέταξαν εκρηκτικά στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι αρχές κυνηγούν στην περιοχή και τον δεύτερο βομβιστή της Βοστώνης. “Είμαστε ενήμεροι για την κατάσταση, συμμετέχουμε και την παρακολουθούμε”, ανέφερε εκπρόσωπος του FBI .

H ανακοίνωση γίνεται τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση μετά τους πυροβολισμούς στο ΜΙΤ όπου έχασε τη ζωή του ένας αστυνομικός, αλλά και την δημοσιοποίηση των στοιχείων των υπόπτων από το FBI. Δεν υπάρχει καμία επίσημη αναφορά στο αν συνδέονται τα περιστατικά.

Ο ύποπτος που έχει ξεφύγει είναι αυτός που στις φωτογραφίες απεικονίζεται να φορά άσπρο καπέλο.  

Ο 33χρονος Peter Jennings, κάτοικος της περιοχής, αναφέρει ότι ξύπνησε μέσα στον ύπνο του από μια τεράστια έκρηξη. “Είχα ένα κακό προαίσθημα μετά από αυτό που συνέβη τη Δευτέρα” ανέφερε.

Οι αρχές ζητούν από τους κατοίκους να κλειδωθούν στα σπίτια τους καθώς καταδιώκουν τον δεύτερο ύποπτο. Οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρωθεί σε μία περιοχή που περιλαμβάνει 20 οικοδομικά τετράγωνα για την καταδίωξή του.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.