Τα βάζουν με Χάσικο οι Δήμοι

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Στη συνάντηση που θα έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της Ένωσης Δήμων με τον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, την ερχόμενη βδομάδα, θα θέσει ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Αλέξης Γαλανός το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις του Υπουργού περί «βασιλιάδων Δημάρχων» και «αυλικών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Δήμων, ο κ. Γαλανός έγινε δέκτης σφοδρών διαμαρτυριών από τους Δήμους της Μείζονος Λευκωσίας, το Δήμο Λεμεσού και άλλους Δήμους  «για τις ατυχείς δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικου περί ‘Βασιλιάδων Δημάρχων’ και ‘αυλικών’».


Διαβάστε επίσης: Live από Boυλή: Επιβεβαίωση Ομήρου για προσπάθειες “προέγκρισης”! (vid)


Όπως αναφέρεται, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων αποφάσισε να μη δοθεί συνέχεια σε αυτή την κρίσιμη φάση που βρισκόμαστε και να τεθεί κατευθείαν το θέμα στη συνάντηση που θα έχει ο ίδιος και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης Δήμων με τον Υπουργό Εσωτερικών την ερχόμενη βδομάδα.

«Ελπίζουμε η επίδειξη ψυχραιμίας και η επίγνωση των τραγικών ημερών που περνά η Κύπρος να μη θεωρηθεί ως αδυναμία από ένα πολιτικό σύστημα που έχει χάσει το μέτρο» προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ