Θανατηφόρο δυστύχημα στην Ορόκλινη με θύμα 41χρονο από την Ελλάδα


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η τραγική ειρωνεία του είναι ότι ο 41χρονος θα γιόρταζε τα γενέθλια του. Ο άτυχος Τερίζης ήρθε στην Κύπρο πριν από δύο εβδομάδες και διέμενε στην Ορμήδεια, προς αναζήτηση εργασίας.

Ο 41χρονος εντοπίστηκε ώρες μετά το δυστύχημα από πολίτη ο οποίος περπατούσε σε υπό κατασκευή δρόμο απέναντι από τη Λίμνη της Ορόκλινης. Ο πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία μόλις αντιλήφθηκε τον Τερίζη να βρίσκεται νεκρός δίπλα από τη μεγάλη κυβισμού μοτοσυκλέτα του (13 αλόγων), η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής και ήταν διαγραμμένη από το 2007.


Διαβάστε επίσης: Live από Boυλή: Επιβεβαίωση Ομήρου για προσπάθειες “προέγκρισης”! (vid)


Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρήστος Ανδρέου ανέφερε ότι από τις πρώτες εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι κατά την διάρκεια της νύχτας, πιθανότατα τις πρώτες πρωινές ώρες από μαρτυρία που εξασφάλισε η αστυνομία, 41χρονος ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού φαίνεται να έχασε τον έλεγχο της σε κάποιο σημείο του δρόμου, συγκεκριμένα σε μια στροφή, με αποτέλεσμα να καταλήξει 100 μέτρα εκτός της Λεωφόρου σε υπό κατασκευή δρόμο.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε ακόμα ότι «φαίνεται πως ο θάνατος του άνδρα ήταν ακαριαίος. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας ο 41χρονος δεν έφερε κράνος ασφαλείας, ενώ σημαντικό ρόλο στην πρόκληση του νέου θανατηφόρου δυστυχήματος έπαιξε η μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ