Το απόγευμα η συναυλία “Cyprus Aid”

 


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η είσοδος είναι δωρεάν και οι πολίτες καλούνται να προσφέρουν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης που θα διανεμηθούν σε άπορους.

Η στήριξη στην κίνηση αυτή, αναφέρουν οι διοργανωτές, “αποτελεί ηχηρή πράξη αλληλεγγύης προς τον έξω κόσμο, αφού για την παρακολούθηση της συναυλίας δεν απαιτείται κανένα οικονομικό αντίτιμο, παρά μόνο μια εισφορά σε είδος, και πιο συγκεκριμένα, τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα διανεμηθούν σε άτομα, οικογένειες και άλλα σύνολα που τα έχουν άμεση ανάγκη”.

Εκτός από τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς, σημαντική στήριξη και συμβολή έχουν οργανισμοί, δήμοι, ημικρατικοί οργανισμοί, εταιρείες και μεμονωμένα άτομα.

Στη συναυλία συμμετέχουν οι Λίνα Νικολακοπούλου, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Θηβαίος, Χρήστος Δάντης, Ευριδίκη, Αντώνης Μιτζέλος, Βασίλης Χατζηλούκας, Δημήτρης Κοργιαλάς, Σοφία Παπάζογλου, Ηρώ, Άλεξ Παναγή, Χριστίνα Αργύρη, Μάρλεν Αγγελίδη, Δέσποινα Ολυμπίου, Γιώργος Καλογήρου, Ευσταθία, Αργυρώ Καπαρού, Σώτος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Μακρής, Ελεονόρα Ρούσσου, Τεύκρος Νεοκλέους, Νίκος Ευαγγέλου, Σαλίνα, Μυρτώ Μελετίου, Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής, Ρόδος Παναγιώτου, και μια πλειάδα βιρτουόζων μουσικών, αλλά και επίλεκτες μπάντες όπως η 20μελής ομάδα κρουστών BATUKINIO και τα συγκροτήματα της τοπικής ελληνικής μουσικής σκηνής ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΜΕΘΕΞΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ.

Την εκδήλωση στηρίζουν δεκάδες ηθοποιοί και άλλοι καλλιτέχνες.

Οι διοργανωτές απευθύνουν έκκληση και σε άλλους φορείς, εταιρείες, σύνολα και οργανισμούς να προχωρήσουν σε ανάλογες διοργανώσεις για στήριξη και αλληλεγγύη στο λαό μας. 

Πηγή: ΚΥΠΕ