Το ΕΥΡΩΚΟ στηρίζει τα μέτρα για την οικονομία


Eγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


«Εκφράζουμε την ικανοποίηση μας για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Αυτά αποτελούν μια πρώτη ανάσα για την οικονομία και γεννούν την ελπίδα ότι βγαίνουμε οριστικά από μια πολύμηνη περίοδο απραξίας, ατολμίας και αναβλητικότητας.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Είναι μέτρα που υπηρετούν το όραμα μας να κτίσουμε ένα ισχυρό κράτος που να δημιουργεί έσοδα, να γεννά υπεραξίες, να έχει ανταγωνιστικότητα, να είναι ελκυστικό σε επενδύσεις, να δημιουργεί θέσεις εργασίας και να μας κάνει περήφανους», είπε ο Μιχάλης Γιωργάλλας και συνέχισε:

«Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν δεν είναι όμως αρκετά για να εξαλείψουν τα προβλήματα που δημιούργησαν στον τόπο μας η κακοδιαχείριση, τα λάθη και οι αμαρτίες δεκαετιών. Θα χρειαστούμε και άλλα μέτρα. Για αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να καταθέτουμε τις προτάσεις και τις εισηγήσεις μας στην Κυβέρνηση.

Εμείς θα στηρίξουμε την προσπάθεια του Προέδρου και της Κυβέρνησης του για αναστροφή του κύκλου της ύφεσης σε κύκλο βιώσιμης ανάπτυξης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι για να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την ύφεση και τα προβλήματα δεν υπάρχει μαγικός τρόπος. Θα γίνει αυτό μόνο με σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και τόλμη» κατέληξε ο κ. Γιωργάλλας.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ