Πάφος: 25.000 σε μετρητά και τόνοι τροφίμων από την συναυλία του Δήμου


Διαβάστε επίσης: Tις δηλώσεις του Αρχιεπισκόπου ότι η Εκκλησία θα είναι πάντα φίλη των Ρώσων 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Ο κόσμος ανταποκρίθηκε μαζικά χθες, είπε ο κ. Βέργας στο πλαίσιο της συναυλίας, προσθέτοντας πως η επιτυχία της έστειλε το μήνυμα της αγωνιστικότητας και της ανάκαμψης.

«Έχουμε προσπαθήσει πάρα πολύ να πετύχει αυτή η συναυλία ανθρωπιάς και αισθανόμαστε τεράστια ικανοποίηση, βλέποντας την ανταπόκριση του κόσμου για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου», είπε.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Πάφου, τη συναυλία παρακολούθησαν πέραν των 10 χιλιάδων πολιτών ενώ από την προσφορά του κόσμου συγκεντρώθηκαν μερικοί τόνοι τροφίμων, αλλά και χρηματικές εισφορές που ανέρχονται περίπου στις 25.000 ευρώ που επίσης θα διατεθούν για την αγορά τροφίμων. 

Εθελοντές από διάφορα σύνολα της πόλης στελέχωναν μαζί με το προσωπικό του Δήμου Πάφου τα περίπτερα τα οποία παραλάμβαναν τα τρόφιμα, τα ταξινομούσαν και τα τοποθετούσαν ανά είδος σε κιβώτια σε κτίρια του δήμου για να μεταφερθούν σήμερα στο χώρο που λειτουργεί το δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Ο Δήμαρχος Πάφου ανακοίνωσε πως η προσπάθεια θα συνεχιστεί με τη διοργάνωση και άλλων εκδηλώσεων αλληλεγγύης στο μέλλον με στόχο τη στήριξη των συμπολιτών μας.

Ο κ. Βέργας, καταλήγοντας, είπε πως η τοπική Αρχή προσανατολίζεται στην εξεύρεση ενός κατάλληλου χώρου μεγαλύτερης χωρητικότητας για την αποθήκευση των τροφίμων. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ