Ξεκίνησε η συναυλία «Support Pafos»

 


 

Ακολουθείστε μας στο facebook και στο twitter


Στη συναυλία αλληλεγγύης, που ξεκίνησε στις 16:00 περίπου το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το βράδυ λαμβάνουν μέρος γνωστοί Κύπριοι και Έλληνες καλλιτέχνες. Οι καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς, στέλνοντας το μήνυμα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού.

Σε ομιλία του ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους καλλιτέχνες και εθελοντές για την ευαισθησία που επέδειξαν να συμβάλουν στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του κοινωνικού παντοπωλείου της Πάφου. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι αυτές τις ώρες της δοκιμασίας δείχνουν την αγάπη, τον αλτρουισμό και την αλληλεγγύη προς τους συνανθρώπους τους που αντιμετωπίζουν δύσκολες ώρες, σε μια προσπάθεια να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο».

Ο κ. Βέργας ανέφερε πως ο ρόλος του εθελοντισμού και η ευαισθητοποίηση του κυπριακού λαού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές γίνεται ακόμη πιο σημαντικός, αφού σήμερα, όπως είπε, πολλοί συνάνθρωποι μας αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος μας.

Η πιο μικρή προσφορά είναι μεγάλη και σημαντική, για να μπορέσουν κάποιες οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα να έχουν τουλάχιστον τα βασικά αγαθά, πρόσθεσε.

Στη συναυλία συμμετέχουν η Ακαδημία Καλών Τεχνών Πάφου, η Αλέξια, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Γιώργος Σταματάρης, ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο Δήμος Μπέκε, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Ευδοκία Καδή, ο Θάνος Πετρέλης, η Καίτη Γαρμπή, η Κωνσταντίνα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, τα Μουσικά σχήματα – Αλεξάνδρου Τζοπαζίδη, Μαρίας Χατζηιωάννου, Νίκης Κωνσταντινίδου, Σωτήρης Καραγιώργης, Χρήστος Ριαλά, Cyprus Fringe, Σινιάλο, η Μουσική Σκηνή Τα Άστρα, η Μπάντα Prospectus, η Πειραματική Κομπανία ΑΕΝΑΟΝ, η Σαλίνα, ο Στέφανος Δημοσθένους, το Συγκρότημα Wanderlust, η Σαλίνα, ο Στέφανος Δημοσθένους, το Συγκρότημα Wanderlust, το Φωνητικό Σύνολο ΗΧΩ και η Φωτεινή Δάρρα.

Επίσης, συμμετέχουν από την Πάφο οι Γιώργος Ελευθερίου, Ρούλα Μαλλή, Χρίστος Χαλικιόπουλος, Γιώργος Σαξατές, Σωκράτης Τερπίζης, Άδωνης Μιχαηλίδης, Ανδρέας Αρτέμης, Πόλυς Χαραλάμπους, Σωτήρης Καραγιώργης, Χριστίνα Τσιέλεπου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Φίλιππος Σοφοκλέους, Μαρία Χατζηιωάννου, Αλέξανδρος Τζαπαλίδης, Σωτήρης Χρυσάνθου, και η Φιλονίλα Χριστοφόρου.

Το κοινό που παρακολουθεί την εκδήλωση αντί εισιτηρίου προσφέρει είδη πρώτης ανάγκης, στα ειδικά περίπτερα που έχουν στηθεί τα οποία θα διανεμηθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα μέσω του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου.

Πηγή ΚΥΠΕ