Ζούσε για μήνες με τη σορό της φίλης του (vid)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Για περισσότερο από έξι μήνες δεν είχαν καταβάλει το ενοίκιο σε έναν ιδιοκτήτη ενοικιαζόμενων τροχόσπιτων στο Redford Township, δυτικά του Ντιτρόιτ και ο τελευταίος  αποφάσισε να χτυπήσει την πόρτα της νοικάρισσάς του για να ζητήσει εξηγήσεις.

Ενώ περίμενε να του ανοίξει την πόρτα η 72χρονη  Ann Marquis βρήκε μπροστά του τον 64χρονο Dennis McCauley ο οποίος συγκατοικούσε μαζί της τον τελευταίο καιρό.

Οι δύο τους είχαν μια τυπική σχέση καθώς ήταν η 72χρονη, η οποία ενοικίαζε και πλήρωνε το σπίτι. Λίγο πριν αποφασίσει να φύγει, του ήρθε μια περίεργη μυρωδιά και αποφάσισε να ρίξει ένα βλέμμα προς το εσωτερικό του τροχόσπιτου όπου διαπίστωσε πως στον καναπέ υπήρχε το πτώμα της 72χρονης.

Στην περιοχή κατέφθασαν οι αρχές και συνέλαβαν τον 64χρονο. Ο Kevin Crittenden, εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας δήλωσε: “Το πτώμα προφανώς είχε αποβιώσει εδώ και αρκετό καιρό και είχε εν μέρει στεγνώσει. Ξέρουμε ότι ζούσαν μαζί εδώ και τρία χρόνια. Με βάση τις καταθέσεις μαρτύρων φαίνεται ότι η Ann Marquis πέθανε κάποια στιγμή το Νοέμβριο.”

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα από την αυτοψία δείχνουν ότι πέθανε από φυσικά αίτια. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων εκκρεμούν.


Man Lives For 5 Months από stefanelonikitelo

 Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.