Αναγνώριση δραστών μέσω fb…στην Κύπρο!

 


 Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Δεκαεννιάχρονος νεαρός από το Παραλίμνι αφού είδε και αποείδε ότι η αστυνομία δεν τον βοηθά να βρει τα άτομα που τον είχαν ξυλοφορτώσει βγαίνοντας από νυχτερινό μαγαζί την Παρασκευή το βράδυ στον Πρωταρά, αποφάσισε μπαίνοντας στο προφίλ φίλων και γνωστών του να βρει μόνος του τους νέους που τον είχαν χτυπήσει. 

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει πηγή από την οικογένεια του νεαρού που ξυλοκοπήθηκε, ο 19χρονος την Παρασκευή το βράδυ βγήκε στο Παραλίμνι με την παρέα του για να διασκεδάσει αλλά κατά τις πρωινές ώρες ενώ έφευγε μόνος του για να πάει σπίτι του, παρέα νέων τον ακολούθησε. Αφού τον έφτασαν άρχισαν να τον χτυπάνε και ρίχνοντας τον στο έδαφος του πέταξαν ένα μπουκάλι στο κεφάλι. Εκεί μη μπορώντας να κάνει πολλά ο 19χρονος ενώ ήταν τραυματισμένος τον κλώτσαγαν γελώντας. Σύμφωνα με τον γιατρό που τον εξέτασε ο 19χρονος έχει κακώσεις σε ολόκληρο το σώμα του, ευτυχώς όμως είναι σε γενικές γραμμές καλά, αφού οι άντρες ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου μπήκαν στη μέση του καυγά και τον έσωσαν κυριολεκτικά. 

Αίτια της σύγκρουσης φαίνεται να είναι οι τοπικές αντιπαραθέσεις που συνηθίζονται τους καλοκαιρινούς μήνες, μεταξύ νέων από το Παραλίμνι και νέων από την Λευκωσία. 

Η οικογένεια του 19χρονου θύματος καταγγέλλει ότι αν και η αστυνομία γνώριζε το συμβάν εξ’ αρχής δεν μπήκαν στη διαδικασία να ασχοληθούν με την υπόθεση. 

Ο νέος όμως θέλοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη, πήρε το computer του στο χέρι και ερευνώντας προσεχτικά τα προφίλ γνωστών του, κατάφερε να εντοπίσει τέσσερις από αυτούς που του επιτέθηκαν. Τα στοιχεία δόθηκαν στην αστυνομία άμεσα και ερευνώνται.