Αθωώθηκε, αφού η κοπέλα ανταποκρινόταν: “Τελείως γυμνή, να…”


  Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Πολίτη”, η ιστορία ξεκίνησε με ένα απλό μήνυμα «Hello,τι κάνεις;» στις 19 Νοεμβρίου και μια απλή απάντηση «Ποιος είσαι;».

Ο άντρας που ήθελε να παίξει δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του και μάλιστα μετά από δέκα μέρες ξεκίνησε να της στέλνει μηνύματα αισχρού περιεχομένου απαιτώντας μάλιστα απαντήσεις.

«Με ερεθίζεις αφάνταστα μωρό μου», «είμαι γυμνός και σε περιμένω», «βοήθα με να τελειώσω είμαι σε στύση», «δεν θα μου πεις ποια είναι η αγαπημένη σου στάση»; Μάλιστα ο εν λόγω κύριος δεν έμεινε απλά σε αυτά αλλά έδινε περιγραφές μέσω των μηνυμάτων του για το μέγεθος του γεννητικού του οργάνου διευκρινίζοντας ότι «17,6 εκ. είναι μόνο για σένα».

Βλέποντας όλα αυτά τα μηνύματα η γυναίκα φαίνεται να ενθουσιάστηκε και άρχισε να ανταποκρίνεται αρχικά χωρίς ντροπές απαντώντας του ακριβώς στο ίδιο στυλ. «Σκέψου μια γυναίκα γυμνή τελείως γυμνή να χαϊδεύεται σε όλα τα σημεία του σώματος της» και «πρώτη φορά νιώθω τόσο αναστατωμένη».

Το ερωτικό ειδύλλιο όμως κόπηκε όταν ο αστυνομικός φίλος της γυναίκας απαίτησε να καταγγελθεί η υπόθεση στην αστυνομία. 

Δεν του έφτανε όμως μόνο αυτό. Ο αστυνομικός είπε στη γυναίκα να κλείσει ένα ραντεβού με τον ερωτιάρη κύριο όπου θα συνέχιζαν σε πρακτική τα όσα είπαν.

Στο χώρο στάθμευσης που ήταν το σημείο του ραντεβού, κατέβηκε ο αστυνομικός φίλος αντί η κοπέλα και τον συνέλαβε. 

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο αλλά οι δικαστές βλέποντας την πορεία των πραγμάτων δεν θεώρησαν σωστό ο συγκεκριμένος άντρας να κατηγορηθεί, αφού η γυναίκα ανταποκρινόταν. Ο ίδιος μάλιστα σχολίασε ότι όταν του είχε πει αρχικά η κοπέλα ότι έχει σχέση αυτός σταμάτησε να την ενοχλεί και μετά από καιρό όταν της ξανά έστειλε και είδε ανταπόκριση , το συνέχισε…

Η ίδια από την άλλη, δεν παραδέχεται κάτι τέτοιο και απλά διευκρινίζει ότι όλα έγιναν για να τον παγιδεύσει.  

Το θέμα έληξε και ο κύριος με τις ορέξεις τη γλύτωσε μόνο με πρόστιμο 400 ευρώ!!!