Χ. Σενέκης: «Καταντήσατε το ΔΗΚΟ νεροκουβαλητή του Χριστόφια»


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Εκκληση να απαλλάξει ο κόσμος τον τόπο από το φαινόμενο Καρογιάν, που κατάντησε το κόμμα του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου σε απλό νεροκουβαλητή και φθηνό κομπάρσο του Δημήτρη Χριστόφια και του Νίκου Αναστασιάδη, των «γενναίων προσφορών» και των «κουρεμάτων», απευθύνει ο Χρίστος Σενέκης, ο οποίος σε ανακοίνωσή του λέει χαρακτηριστικά: 

«Όλοι αυτοί που θα έπρεπε να απολογούνται γονατιστοί στον Κυπριακό λαό για τη συμμετοχή τους στην καταστροφική κυβέρνηση Χριστόφια, αλλά και για τη συμβολή τους στην εκλογή του ηγέτη του ΝΑΙ Νίκου Αναστασιάδη, συναθροίστηκαν χθες για να χαράξουν τη «νέα πορεία» του ΔΗΚΟ στη βάση του πολιτικού κανιβαλισμού.

Επ’ αυτού, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αναγνωρίζω κανένα δικαίωμα στο ληξιπρόθεσμο πρόεδρο του ΔΗΚΟ Μάριο Καρογιάν και στη μικρή παρέα του να μου αφαιρέσουν την ιδιότητα του μέλους του ΔΗΚΟ.

Ήμουν, είμαι και θα παραμείνω υπηρέτης των αρχών και αξιών που υπηρέτησε διαχρονικά το ΔΗΚΟ, στην ένδοξη «προ Καρογιάν» εποχή του.

Και συνεχίζει: 

Κάνω έκκληση στον περήφανο κόσμο του ΔΗΚΟ να πυκνώσει τις τάξεις του κόμματος σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι και να απαλλάξει το κόμμα και τον τόπο από το φαινόμενο «Καρογιάν», που κατάντησε το κόμμα του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου σε απλό νεροκουβαλητή και φθηνό κομπάρσο του Δημήτρη Χριστόφια και του Νίκου Αναστασιάδη, των «γενναίων προσφορών» και των «κουρεμάτων».

Υ.Γ. Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα να συμπεριλαμβάνομαι στην ίδια λίστα «διαγραφών» με τους ανιδιοτελείς ιδεολόγους του ΔΗΚΟ Αντρέα Αγγελίδη και Άριστο Χρυσοστόμου». 

Θυμίζουμε ότι στις τελευταίες προεδρικές εκλογές ο κος Σενέκης είχε βρεθεί στο επίκεντρο αφού είχε ταχθεί ανοικτά με την υποψηφιότητα του κου Λιλλήκα. 

Η δήλωσή του δημοσιεύεται στο http://senekkis2.blogspot.com/2013/05/blog-post.html