Χρυσάνθου για θέμα δανείου: «Ας ψάξουν αλλού τις ευθύνες…»

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Ο παράγοντας των «πρασίνων» δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι δόθηκε ιδιαίτερη σημασία σε ένα γεγονός που κατά την έκφρασή του είναι στο πλαίσιο της ηθικής και της λογικής.


Διαβάστε επίσης: Χρυσάνθου για θέμα δανείου: «Ας ψάξουν αλλού τις ευθύνες…»


«Είναι γνωστό ότι η Ομόνοια αποτάθηκε σε τραπεζικούς οργανισμούς για δάνειο. Η δήλωση σήμερα στην ερευνητική για την Λαϊκή, δεν είναι είδηση. Δόθηκε πολλή σημασία, χωρίς να είναι αναγκαίο», είπε και στη συνέχεια έγινε ακόμη πιο συγκεκριμένος: «Το είπαμε δημόσια 100 φορές ότι ψάχναμε δάνειο. Και πήγαμε και σε άλλες τράπεζες. Ας ψάξουν αλλού τις ευθύνες για την κατάρρευση της κυπριακής οικονομίας και όχι στα ποδοσφαιρικά σωματεία».

Εξάλλου, σε προσωπικό του σχόλιο στον λογαριασμό του στο facebook, ο κ. Χρυσάνθου σημείωσε τα εξής: «Αντί να ρωτήσουν τον τότε Υπουργό Οικονομικών, για τα δις που έκαναν φτερά από λογαριασμούς, λίγες ημέρες πριν από το κούρεμα στο Eurogroup, ασχολούνται με την αίτηση δανείου της Ομόνοιας στη Λαϊκή! Ας ρωτήσουν τον τέως Υπουργό και για τον λογαριασμό της Ομόνοιας στην Τράπεζα Κύπρου, Που ευτυχώς (ένεκα παλαιότερων δανείων) δεν μας τον καρατόμησαν εντελώς… Και μιλούμε για λεφτά που μαζέψαμε από το υστέρημα του κόσμου μας. Ντροπή-ντροπή-ντροπή!!!».