Στο δρόμο δεκάχρονη και ηλικιωμένοι

Ποιος να το περίμενε ότι η ιδεατά πλασμένη Κύπρος θα είχε πρόβλημα με άστεγους; Και όμως αποτέλεσμα της τρομακτικής κρίσης που υπάρχει στο νησί, είναι η μικρή Ρομπέρτα μαζί με τον παππού και την γιαγιά της από το Πάσχα μέχρι και σήμερα να διαμένουν σε έναν σκισμένο καναπέ στη μέση ενός πεζόδρομίου. 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Φημιζόμαστε για την καλοσύνη και φιλοξενία μας αλλά μάλλον όχι όλοι, αφού ακόμα και την ημέρα της Ανάστασης, ιδιοκτήτης οικίας αποφάσισε εκνευρισμένος να πετάξει έξω από το διαμέρισμα του στην Παλλουριώτισσα ένα δεκάχρονο κορίτσι από την Ρουμανία μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του, γιατί δεν τον είχαν πληρώσει τους πέντε τελευταίους μήνες. 

Δίπλα στο άστεγο κορίτσι και την γιαγιά και τον παππού του ευτυχώς βρέθηκαν γείτονες τους, οι οποίοι τους έδιναν τουλάχιστον φαγητό και νερό και έτσι κατάφεραν να επιβιώσουν αυτό το τριήμερο  που όλα ήταν κλειστά λόγω γιορτών. 

Το γραφείο ευημερίας ψάχνει λύση στο πρόβλημα της οικογένειας και απόψε ήδη το κοριτσάκι θα φιλοξενηθεί σε ένα μακρινό συγγενικό του πρόσωπο. 

Η μικρή Ρομπέρτα πάντως φανερά τρομοκρατημένη για το τι της ξημερώνει αύριο, βλέποντας τους δημοσιογράφους, ζήτησε αν μπορεί να δώσει ένα μήνυμα στον κόσμο και με δάκρυα στα μάτια είπε « Σας παρακαλώ βοηθήστε μας δεν μπορώ άλλο να μένω στο δρόμο».