Ελλάδα: 24χρονη σκότωσε 30χρονο που γνώρισε μέσω facebook (Vid)


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Εξιχνιάστηκε το φρικτό έγκλημα που είχε γίνει στη Δάφνη το Σάββατο 13 Απριλίου και είχε σοκάρει τους κατοίκους της περιοχής.

Ο 30χρονος έκανε το λάθος να κανονίσει να βρεθεί με μία 24χρονη μέσω του Facebook, αφού πρώτα την έπεισε για την καλή του οικονομική κατάσταση. Ένα μήνα μετά αποφάσισαν να συναντηθούν και τότε συνέβη το μοιραίο.

Η 24χρονη πήγε στο σπίτι του, αρχικά μόνη της για να μην κινήσει υποψίες. Σε ανύποπτο χρόνο, σύμφωνα με την Αστυνομία, άνοιξε την πόρτα στους τρεις συνεργούς της.

Οι δράστες, εισήλθαν στο σπίτι του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Αφού έψαξαν όλο το σπίτι, κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και να κλέψουν πράγματα αξίας 150.000 ευρώ.

Μετά τη στυγερή δολοφονία και σαν να μη συμβαίνει τίποτα οι δράστες, έφυγαν για τη Γερμανία.


Τον γνώρισε μέσω facebook και τον δολοφόνησε από Miss-Jessy-Lays

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει το έγκλημα και όταν δυο από τους δράστες, η 24χρονη και ένας 20χρονος αποφάσισαν να επιστρέψουν στην Ελλάδα, τους συνέλαβαν.

Η σύλληψή τους έγινε το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Για τους άλλους δυο δράστες, δυο 27χρονους, έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης.

Για περισσότερες ειδήσεις διαβάστε στο news247.gr επίσημος συνεργάτης της ιστοσελίδας μας.