Απαχθείς επέστρεψε σπίτι του 23 χρόνια μετά με τη βοήθεια του Google Maps


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Αίσιο τέλος είχε η ιστορία του 28χρονου Luo που σε ηλικία μόλις 5 χρόνων έπεσε θύμα απαγωγής από το σπίτι του στο Guangan City της επαρχίας Sichuan στην Κίνα.

Όπως αναφέρει, κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί όλα αυτά τα χρόνια προσπαθούσε να θυμίζει στον εαυτό του την εικόνα της πατρίδας του ώστε μια μέρα να μπορέσει να επιστρέψει σε αυτή.

Σύμφωνα με το Techgear.gr, με το πέρασμα των χρόνων οι αναμνήσεις σιγά-σιγά ξεθώριασαν και μόνο μια εικόνα έμεινε ανεξίτηλη στη μνήμη μου, αυτή δύο γεφυρών κοντά στο σπίτι που διέμενε.

Πέρυσι ο Luo ανακάλυψε μια ιστοσελίδα που παρέχει υπηρεσίες σε θύματα απαγωγής και δημοσίευσε μια περιγραφή της πατρίδας του όπως τη θυμόταν.

Μισό χρόνο αργότερα, ένας εθελοντής τον ενημέρωσε για την υπόθεση ενός ζευγαριού στην πόλη Guangan που πριν από 23 χρόνια ακριβώς είχε χάσει τον γιο του.

Εν συνεχεία, ο Luo έκανε χρήση του satellite view στο Google Maps για να δει αν η περιοχή χτυπά κάποιο καμπανάκι στη μνήμη του και προς μεγάλη του έκπληξη αντίκρισε τις γέφυρες που είχε χαραγμένες στο μυαλό του όλα αυτά τα χρόνια.

Τελικά, δύο δεκαετίες μετά ο 28χρονος άντρας πραγματοποίησε ταξίδι 1500km και επέστρεψε σπίτι του όπου τον περίμενε με μεγάλη χαρά και συγκίνηση η οικογένεια του.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.