Επίσκεψη Υπουργού Συγκοινωνιών στην Αθήνα

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Την ίδια ημέρα ο κ. Μητσόπουλος και οι ομόλογοι του Υπουργοί της Ελλάδας και της Μάλτας θα γίνουν δεκτοί από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 4 το απόγευμα, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση μεταξύ Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας για καλύτερο συντονισμό σε αμοιβαίου ενδιαφέροντος ναυτιλιακά θέματα.  

Στη συνάντηση από πλευράς Μάλτας θα πάρουν μέρος ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της χώρας Joe Mizzi και ο Κοινοβουλευτικός Γραμματέας για την Ανταγωνιστικότητα και την Οικονομική Ανάπτυξη, Υπουργείο Οικονομικών, Επενδύσεων και Μικρών Επιχειρήσεων της Μάλτας Dr. Edward Zammit Lewis.

Κατά τη συνάντηση θα συζητηθούν τα θέματα της Ολοκληρωμένης Θαλάσσιας Πολιτικής, οι προτεραιότητες της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή  Ένωση το β΄ εξάμηνο του 2014 για θέματα ναυτιλίας και η θέσπιση κανονισμών για ανακύκλωση των πλοίων.

Τον Υπουργό Συγκοινωνιών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στην Αθήνα θα συνοδεύει ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Αλέκος Μιχαηλίδης.

Πηγή ΚΥΠΕ