Επεισόδια μετά τους ποδοσφαιρικούς αγώνες


Κερδίστε 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Αποτέλεσμα των επεισοδίων ήταν η ολοσχερής καταστροφή αυτοκινήτου της Αστυνομίας και ζημιές σε λεωφορείο και παρακείμενα καταστήματα.

Όπως αναφέρθηκε σήμερα στο ΚΥΠΕ από το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, γύρω στις 07:20 το βράδυ του Σαββάτου, γύρω στα τριάντα πρόσωπα, οπαδοί ποδοσφαιρικής ομάδας, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και ενώ ευρίσκονταν στη λεωφόρο Λεμεσού στη Λευκωσία, κοντά στο οίκημα του ΑΠΟΕΛ, επιτέθηκαν με πέτρες, κροτίδες και βόμβες μολότοφ κατά μελών της Αστυνομίας, τα οποία είχαν μεταβεί στην περιοχή για πρόληψη επεισοδίων.

Δύο από τα άγνωστα αυτά πρόσωπα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, θρυμμάτισαν με πέτρες τον υαλοπίνακα αστυνομικού οχήματος και έριξαν στο εσωτερικό του αναμμένο αντικείμενο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, παρά την έλευση της Πυροσβεστικής, η οποία εκλήθη για να κατασβέσει τη φωτιά.

Από τον πετροβολισμό προκλήθηκαν, επίσης, ζημιές σε υπηρεσιακό λεωφορείο και στη γυάλινη πρόσοψη παρακείμενου καταστήματος. Κατά τα επεισόδια δεν έγιναν συλλήψεις, το όλο δε περιστατικό διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας μαζί με τον Αστυνομικό Σταθμό Λυκαβηττού. 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ