Το ευχετήριο μήνυμα του Αναστασιάδη στην ελληνική ηγεσία

 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στο μήνυμά του προς τον Πρόεδρο Κάρολο Παπούλια, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απευθύνει τις εγκάρδιες και ειλικρινείς ευχές του κυπριακού λαού, της Κυβέρνησης και του ιδίου προσωπικά, για υγεία και ευτυχία. Διατυπώνει επίσης τις ευχαριστίες του για τη συμπαράσταση προς την Κύπρο.


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


“Δράττομαι της ευκαιρίας για να εκφράσω ξανά τις θερμότατες μας ευχαριστίες και τη βαθύτατη εκτίμησή μας για την έμπρακτη υποστήριξή σας που προσφέρετε στον κυπριακό λαό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγουμε. Με την ιδιαίτερη εκτίμηση που τρέφω προς το πρόσωπό σας, εύχομαι υγεία, πρόοδο και ευημερία στον αδελφό ελληνικό λαό”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Εξάλλου, σε μήνυμα προς τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εύχεται υγεία, ευτυχία και `Χρόνια Πολλά’ εκ μέρους του κυπριακού λαού, της κυπριακής Κυβέρνησης και του ιδίου.

Εκφράζει ακόμη βαθύτατη ευγνωμοσύνη για τη συμπαράσταση της Ελλάδας.


 

Διαβάστε επίσης “Ερευνητική Επιτροπή: Συνέχεια με Σιαρλή και Πούφο“.


“Επιτρέψτε μου να επαναλάβω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή μας για τη συνεχή και αδιάλειπτη συμπαράσταση και υποστήριξη που προσφέρετε προς τον κυπριακό λαό σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διάγουμε. Θα ήθελα να επαναβεβαιώσω την ειλικρινή μου εκτίμηση και να ευχηθώ την πρόοδο και ευημερία του αδελφού ελληνικού λαού”, αναφέρει στο μήνυμά του ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ