Πάτρα: Κακοποιούσε τα παιδιά του και έβαζε το γιο του να βιάζει τη μητέρα του


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


40χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις 2 κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα, αν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην αστυνομία και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση.

Επίσης, η αστυνομία έχει ενημερώσει την εισαγγελία, ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή θα έχει βαρύνουσα σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης, που άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Λίγες ημέρες αργότερα έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα ανέφερε χαρακτηριστικά: “Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος”.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.