“Φαγητό από καρδιάς” από το “Ίδρυμα Στέλιος”

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Υπό το φως της τρέχουσας οικονομικής κρίσης και των αρνητικών επιπτώσεων που αυτή έχει στο νησί, ο συμπατριώτης μας επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου παρουσιάζει το πρόγραμμα «Φαγητό από καρδιάς» που σκοπό έχει να προσφέρει ένα χέρι βοήθειας σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη –τους φτωχούς, τους πεινασμένους, τους ηλικιωμένους, αλλά και τους νέους, τους ανάπηρους, τους άνεργους, ή ακόμα και τους ανθρώπους των οποίων τα εισοδήματα μειώθηκαν λόγω της κρίσης και χρειάζονται ορισμένη επιπρόσθετη βοήθεια με τον εβδομαδιαίο οικογενειακό προϋπολογισμό τους για τρόφιμα.

Ανακοίνωση από το «Ίδρυμα Στέλιος» αναφέρει ότι «το πρόγραμμα εφαρμόζεται αυστηρά χωρίς διακρίσεις και η μόνη υποχρέωση των δωρεοδόχων είναι να δώσουν το όνομα και το επίθετό τους, την ημερομηνία γεννήσεως και τουλάχιστον ένα τηλεφωνικό αριθμό ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου».

Ακολούθως, «το Ίδρυμα πρέπει να καταχωρεί τους δωρεοδόχους ώστε να ελέγχει τις ποσότητες και να είναι αποτελεσματικό στις δαπάνες του».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ανεπίσημη έναρξη του προγράμματος έγινε στις 8 Μαΐου στη Λεμεσό ως το πιλοτικό σημείο και προσέφερε ένα γεύμα-σνακ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη –δωρεάν και με ένα χαμόγελο από καρδιάς».

Καταλήγοντας το «Ίδρυμα Στέλιος» αναφέρει ότι «κάθε προσπάθεια θα καταβληθεί για να προέλθουν τα υλικά από ντόπιους προμηθευτές βασικών προϊόντων, όπως η πρώτη συνταγή που είναι ένα σάντουιτς με χαλλούμι και ντομάτα/αγγουράκι, που θα προσφέρεται σε αυτούς που εγγραφούν στο πρόγραμμα μεταξύ 12:00 μμ και 2:00 μμ από Δευτέρα ως Παρασκευή».

Πηγή ΚΥΠΕ