Βενιζέλος: Φτάνει το κουτσομπολιό


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Να κλείσει τη συζήτηση για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επιδιώκει ο Ευ. Βενιζέλος δηλώνοντας στο «Έθνος της Κυριακής» πως μετά την εισήγησή του και τις αποφάσεις του Πολιτικού Συμβουλίου μπορούμε «να μετατοπιστούμε από τον χώρο του κουτσομπολιού στον χώρο της θεσμικής ευθύνης, της διαφάνειας και της προοπτικής». 

Παράλληλα σημειώνει ότι το ΠΑΣΟΚ τολμά να κάνει αυτοκριτική και προσθέτει «άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι αυτές που νομίζουν ότι θα κρυφτούν και πάλι πίσω από το ΠΑΣΟΚ».

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπογραμμίζει ότι το ΠΑΣΟΚ έχει αντανακλαστικά και κριτήρια μεγάλης παράταξης και αφήνει αιχμές για τη ΔΗΜΑΡ και τις αρνήσεις της για εκλογική σύμπραξη σημειώνοντας «δεν αρκούμαστε σε έναν δεύτερο ή τρίτο ρόλο ή σε μικρά ποσοστά. Ίσως κάποιοι άλλοι να αρκούνται σε μια μικρή κομματική οντότητα που παίζει κάποιο ρόλο σε κυβερνητικά σχήματα».

Αναφέρει επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κομματικός μηχανισμός και ως ηγετική ομάδα είναι διασπασμένος σε όσους υποστηρίζουν το ευρώ και σε όσους αντιτίθενται ενώ σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτή προέρχεται από τη δημοκρατική παράταξη και ανήκει ιστορικά στο ΠΑΣΟΚ. 

Για περισσότερες ειδήσεις στο newbeast.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.