Η Jose Cuervo θα διανέμεται από τον Φώτος Φωτιάδης και στην Ελλάδα

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης και η CASA CUERVO, S.A. de C.V., παραγωγός της κορυφαίας διεθνώς τεκίλας Jose Cuervo, κατέληξαν σε συμφωνία βάσει της οποίας η θυγατρική του Ομίλου Φώτος Φωτιάδης, PT Beverage World Limited και Σια ΕΕ, αναλαμβάνει την διάθεση και προώθηση της Jose Cuervo στην Ελλάδα από την 1/7/2013.

Η Jose Cuervo είναι η πιο δημοφιλής και πιο παλιά μάρκα τεκίλα στον κόσμο. Παράγεται στην πόλη Tequila, Jalisco στο Μεξικό από το 1795 και εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Η πλήρης γκάμα των προϊόντων της αποτελείται από τις Jose Cuervo Especial Silver, Especial Reposado, Tradicional, Platino, Reserva de la Familia και  το Jose Cuervo Margarita Mix.

Σχολιάζοντας την συμφωνία συνεργασίας με την Beverage World, ο κ. Peter Gutierrez, Εκτελεστικός Διευθυντής Διεθνούς Εμπορίου της CASA CUERVO, S.A. de C.V. δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επίτευξη της συμφωνίας με έναν συνεργάτη με τον οποίο διαπιστώσαμε κοινές θέσεις και κοινή οπτική στον τρόπο ανάπτυξης και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε. Δουλεύοντας από κοινού, οι δυο εταιρίες  προσδοκούμε να εφαρμόσουμε ξεδιπλώσουμε περαιτέρω την δυναμική ανάπτυξη των προϊόντων μας, αλλά και την διείσδησή τους σε όλα τα επίπεδα της ελληνικής αγοράς.»

Ο Γενικός Διευθυντής της Beverage World κ. Χρήστος Οικονομίδης σημείωσε από την δική του πλευρά ότι: «Στην Beverage World είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμφωνία με την εταιρία Casa Cuervo SA de CV. Θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο δικό μας σύστημα προώθησης και διανομής της γκάμας προϊόντων της Jose Cuervo, αλλά και ότι απαιτείται για την περαιτέρω ενίσχυση της μεγάλης παρουσίας τους στην αγορά της Ελλάδας.»

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης καθίσταται ο αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων Jose Cuervo σε τέσσερις συνολικά χώρες: Κύπρο, Ρουμανία, Κροατία και Ελλάδα.