Γ. Λιλλήκας: ”Καλώ τους πολίτες στην εκλογική μας συνέλευση”


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή. Η οικονομική κρίση και το Μνημόνιο έχουν θέσει τη χώρα μας σε μια πορεία μακράς και βαθειάς ύφεσης. Ως αποτέλεσμα αυτής της κρίσης η ανεργία αυξάνεται δραματικά, ενώ μεγαλώνει καθημερινά ο αριθμός των οικογενειών που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης.

Η Τουρκία και οι σύμμαχοι της σχεδιάζουν αξιοποίηση της οικονομικής εξάρτησης και της κοινωνικής εξαθλίωσης της Κύπρου, όπως και τη δεινή θέση της Ελλάδας, για να επιβάλουν λύση του Κυπριακού στα μέτρα των Τουρκικών απαιτήσεων. Σύντομα θα έχουμε δραματικές εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα. Το έγγραφο συγκλίσεων που ο κ. Ντάουνερ και η ομάδα του ετοίμασε θα αποτελέσει τη βάση και το πλαίσιο των συνομιλιών που προγραμματίζεται να αρχίσουν το Φθινόπωρο.

Μέσα σε αυτές τις συνθήκες είναι αναγκαίο να ανασυγκροτήσουμε τις δυνάμεις αντίστασης. Αυτό το σκοπό θέλει να υπηρετήσει η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ, η ίδρυση της οποίας αποφασίστηκε στην Ιδρυτική Συνέλευση της 28ης Απριλίου.

Η Συμμαχία Πολιτών δεν είναι ένα ακόμα ιδεολογικό κόμμα. Είναι ένα κοινωνικό Κίνημα που ενώνει πολίτες ανεξάρτητα ιδεολογίας. Είναι δημιούργημα της ίδιας της κοινωνίας. Η Συμμαχία Πολιτών κτίζει πάνω σε κοινές θέσεις στα μεγάλα προβλήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας. Κτίζει πάνω σ’ αυτά που μας ενώνουν αφήνοντας κατά μέρος τα μικρά που μας χωρίζουν. Έχουμε ως φιλοσοφία την διεκδικητικότητα. Πρώτιστο καθήκον μας ο αγώνας για απελευθέρωση της πατρίδας μας, ο αγώνας για απεγκλωβισμό από το Μνημόνιο, για εκσυγχρονισμό του Κράτους μας και για διεύρυνση των δικαιωμάτων των πολιτών. Η Συμμαχία Πολιτών θέλει να κάνει πράξη τη συμμετοχική δημοκρατία, δίνοντας λόγο και ουσιαστικό ρόλο στους πολίτες.

Στις 16 Ιουνίου 2013, η Συμμαχία Πολιτών προχωρεί στη Συντακτική και Εκλογική Συνέλευση. Εντός των ημερών θα δοθεί στη δημοσιότητα το προσχέδιο Καταστατικού, για να μπορούν τα μέλη της Συμμαχίας και οι υπόλοιποι πολίτες να υποβάλουν τις εισηγήσεις και τα σχόλια τους.

Στην Καταστατική και Εκλογική Συνέλευση δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα Μέλη της Συμμαχίας Πολιτών. Τα Μέλη που θα εγγράφονται μέχρι και την 16η Ιουνίου λίγο πριν τη Συνέλευση, θα μπορούν να ψηφίσουν.

Όσοι από εσάς θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά στις πιο κάτω διευθύνσεις και τηλέφωνα:

·Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 22282000, 77772013

·Ηλεκτρονική Διεύθυνση: [email protected]