Κτύπησε αστυνομικό κι έβαλε χέρι σε γυναίκα σε bar της Λεμεσού!


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Λίγο οι πρωινές ώρες, λίγο το ποτό, δεν ήθελε πολύ 32χρονος, σε μπυραρία της περιοχής Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό να εκνευριστεί και να αρχίσει να πετάει καρέκλες, τραπέζια και ποτήρια στους παρευρισκομένους που δεν έφτανε. Γιατί σε πελάτη που διαπληκτίστηκε και προφανώς είχε προηγούμενα, ανάμεσα σε άλλα άρχισε να ρίχνει και μπουνιές.  Τον μαινόμενο ταύρο προσπάθησε με χειροπέδες να ηρεμίσει αστυνομικός αλλά δεν τα κατάφερε αφού επιτέθηκε και στον ίδιο.  Πείραγμα είχε από τον 32χρονο προφανώς μεθυσμένο άντρα και γυναίκα αστυνόμος που βρισκόταν στο τμήμα. 

Το περιστατικό ξεκίνησε όταν ένας 45χρονος θαμώνας της μπυραρίας ζήτησε από τον 32χρονο να φύγει από τον χώρο, γιατί η παρουσία του ήταν ενοχλητική. Ο 32χρονος όχι μόνο δεν έφυγε αλλά άρχισε εκνευρισμένος να σπρώχνει, να κλωτσάει και να δέρνει τον 45χρονο και αφού είδε ότι αυτό δεν είχε αποτέλεσμα ξεκίνησε να πετάει και ότι έβρισκε μπροστά του, καταστρέφοντας το εσωτερικό της μπυραρίας.

Ο νευρικός 32χρονος ηρέμησε μόνο όταν του φόρεσαν χειροπέδες. Ευτυχώς ο 45χρονος θαμώνας αφού διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού και έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε και είναι εντελώς καλά.