Οι γυναικείες οργανώσεις στηρίζουν τις ευάλωτες ομάδες

Τη βούλησή τους να συνδράμουν εθελοντικά το Υπουργείο Εργασίας προς την κατεύθυνση της στήριξης των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού,  διατύπωσαν σήμερα σε συνάντησή τους με την Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  Ζέτα Αιμιλιανίδου οι γυναικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχουν στη συντονιστική επιτροπή «Γυναίκες Ενωμένες στην Πρώτη Γραμμή».


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Σε δηλώσεις της η Υπουργός Εργασίας αφού ευχαρίστησε τις γυναικείες συνδικαλιστικές οργανώσεις, σημείωσε ότι το Υπουργείο θα χρειαστεί τη βοήθειά τους.

«Η σημερινή συνάντηση, όπως και με άλλους Υπουργούς, έχει στόχο να εκφράσουμε την ετοιμότητά μας να στηρίξουμε με τον τρόπο μας πολίτες, στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε», δήλωσε η ΓΓ της ΠΟΓΟ Σκεύη Κουκουμά.


 

Διαβάστε επίσης “Αρμαγεδδών μέτρων στην Τράπεζα Κύπρου-Πρόωρες αφυπηρετήσεις!”.


Πρόσθεσε ότι στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τα προγράμματα και τις προθέσεις του Υπουργείου σε σχέση με την στήριξη των ανέργων και των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού «και εμείς εκφράσαμε την ετοιμότητά μας να συνεργαστούμε αφού υποδειχθεί που θα μπορούσαμε ως εθελοντικές οργανώσεις να συμβάλουμε για να στηρίξουμε κόσμο και οικογένειες», είπε.

Η Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Γυναικείας Κίνησης Ρούλα Μαυρονικόλα ανέφερε πως «οι γυναίκες της Κύπρου είμαστε εδώ ενωμένες στην πρώτη γραμμή για να αντιμετωπίσουμε μαζί με ολόκληρο τον κυπριακό λαό την οικονομική κρίση».

«Εμείς είμαστε στη διάθεση της Υπουργού για να βοηθήσουμε» τόνισε και ευχαρίστησε την Υπουργό που αποδέχθηκε το αίτημα των γυναικείων οργανώσεων να συνδράμουν το Υπουργείο ώστε να απαμβλυνθούν τα προβλήματα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ