Αναστασιάδης-Αρχηγοί Κομμάτων: Σύσταση Επιτροπής για προσφυγές Ε/κ

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter 


Η διάσταση που πήρε η μαζική προσφυγή και πώληση ε/κ περιουσιών στα κατεχόμενα, απασχόλησε την σημερινή σύσκεψη στο Προεδρικό. 

Σύμφωνα με το ζήτημα, αναφέρουν πληροφορίες, αποφασίστηκε η δημιουργία δικομματικής Επιτροπής, που θα το εξετάσει ούτως ώστε να ληφθούν αποφάσεις από την πολιτεία, για περιορισμό του φαινομένου αυτού.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της σύσκεψης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ανέφερε ότι δόθηκαν στοιχεία στους πολιτικούς αρχηγούς, για τον αριθμό των προσφυγών, αλλά αναμένεται να δοθούν περισσότερα μετά και τη σύσταση της Επιτροπής, που θα μελετήσει σε βάθος το ζήτημα το οποίο φαίνεται να έχει πάρα πολλές πτυχές.

Στέλλοντας μήνυμα προς τους πολίτες σχετικά με το θέμα των περιουσιών είπε, «ήταν και είναι πάγια θέση ότι, από τη στιγμή που ουσιαστικά ασκείται αυτή η προσφυγή στην επιτροπή των κατεχομένων δημιουργούνται σαφέστατα προβλήματα άσκησης ευρύτερης πολιτικής εθνικού συμφέροντος».

Παράλληλα ο Πρόεδρος ενημέρωσε τους αρχηγούς των κομμάτων για τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου, αλλά και για το χθεσινό δείπνο με τον κ. Έρογλου.