Λ. Κανέλλη: Παρομοιάζει τον Γ. Παπανδρέου με τον Αλ Καπόνε

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Με τον Αλ Καπόνε παρομοίασε τον Γιώργο Παπανδρέου η Λιάνα Κανέλλη.

Σε συνέντευξη της στην Real News, ερωτηθείσα για το αν οι εξελίξεις με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ ενδέχεται να αποτελέσουν το πολιτικό τέλος του κ. Παπανδρέου είπε χαρακτηριστικά:

“Τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν όχι για τους φόνους, αλλά για τα λογιστικά βιβλία. Οι ίδιοι καπιταλιστές που τον χρησιμοποιούσαν για να δίνει συσσίτια σε φτωχούς εργάτες τον καιρό της ύφεσης, μήπως ξεφύγουν και γίνουν κομμουνιστές, τον φυλάκισαν…”.

Η Λιάνα Κανέλλη προειδοποιεί επίσης πως το νομοσχέδιο για το ρατσισμό δεν έχει στόχο τους ναζί αλλά τους κόκκινους και μόνο. “Η αλλαγή βάρδιας στο ΚΚΕ προσφέρεται επικοινωνιακά για σκλήρυνση του αντικομμουνισμού. Θα έρθει και το νομοσχέδιο τάχα μου για τους ναζί και τότε θα φανεί πως η θεωρία των δύο άκρων στόχο έχει τους κόκκινους και κανέναν άλλο. Το έζησα στο Συμβούλιο της Ευρώπης με το Αντικομμουνιστικό Μανιφέστο από το 2007. Δώσαμε λυσσαλέα μάχη. Δεν πέρασε ως θέση. Αλλά τα μαύρα σκυλιά δεν το βάζουν κάτω”.

Για την Αλέκα Παπαρήγα δήλωσε: “Είναι ο εντιμότερος και γενναιότερος των πολιτικών άνθρωπος που γνώρισε”. “Με έπεισε χωρίς κανέναν κόπο, με μόνη την ύπαρξη της πως όχι απλά χωράνε τέτοιοι στην πολιτική, αλλά γίνονται και μέτρο και πήχης συνέπειας λόγων και έργων”, κατέληξε.

Για περισσότερες ειδήσεις στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.