Κυπριανού: Στόχος Κυπρίων η επανένωση

  


 Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας !!! 

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Απευθυνόμενος στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κασσιανού, στη Λευκωσία, τους οποίους επισκέφθηκε με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα του Παιδιού, ο κ. Άντρος Κυπριανού είπε: «Θεωρούμε πως τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα για τον κόσμο και θα πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες τέτοιες, έτσι ώστε να δημιουργηθούν οι δυνατότητες και όλα τα εχέγγυα, ώστε όταν θα μεγαλώσουν να μπορέσουν να δώσουν ελπίδα και προοπτική στον τόπο».

«Επιλέξαμε το δικό σας σχολείο, όχι τυχαία, αλλά επειδή είστε ένα ακριτικό σχολείο, που αντιμετωπίζει πάρα πολλές δυσκολίες και θεωρήσαμε ότι θα στέλναμε ένα μήνυμα γενικότερο. Και πολύ σωστά έχουν πει τα παιδιά, για κάθε Κύπριο πρώτος στόχος που υπάρχει είναι να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε την πατρίδα μας και να γνωρίσουμε συνθήκες, κατά τις οποίες όλοι θα ζούμε με ειρήνη και με ασφάλεια», ανέφερε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

Συνέχισε λέγοντας πως αυτό θα πρέπει να είναι ο στόχος όλων, σημειώνοντας πως «οι μεγάλοι θα πρέπει να διασφαλίσουν τα δικαιώματα των παιδιών, όπως το δικαίωμα της πρόσβασης στην παιδεία, στην υγεία, τη στέγη, τη φροντίδα, που πρέπει να έχουν από τους γονείς και από όλη της κοινωνία.

Διαβεβαίωσε πως το κόμμα του θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του, ώστε όλα αυτά να γίνουν πράξη.

Ο κ. Κυπριανού παρέδωσε στη Διευθύντρια του σχολείου συμβολική επιταγή για βοήθεια στο έργο που επιτελεί το σχολείο, καθώς και για τις προσπάθειες που κάνουν τα παιδιά, διαβεβαιώνοντας παράλληλα πως το κόμμα του θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους.

Επίσης, χάρισε αριθμό βιβλίων για εμπλουτισμό της σχολικής βιβλιοθήκης, ενώ προσέφερε δώρα στο κάθε παιδί ξεχωριστά.