Σκαρίνου: Κλάπηκαν τσιγάρα και ποτά αξίας 44 χιλ.


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Οι δράστες έκλεψαν ακόμα και το φορτηγό της εταιρείας αξίας 13 περίπου χιλιάδων ευρώ στο οποίο και φόρτωσαν τα κλαπέντα. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι εισέβαλαν στην αποθήκη της εταιρείας «Φώτος Φωτιάδης» που βρίσκεται στην τοποθεσία «Γωνιές» στη Σκαρίνου και κατάφεραν να αποσπάσουν τσιγάρα αξίας περίπου 40 χιλιάδων ευρώ και ποτά αξίας περίπου 3.800 χιλιάδων ευρώ.

Οι άγνωστοι φόρτωσαν τα κλαπέντα στο φορτηγό της εταιρείας που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της αποθήκης, αξίας περίπου 13 χιλιάδων ευρώ.

Η καταγγελία στην Αστυνομία για τη διάρρηξη και την κλοπή στο εργοστάσιο καπνικών έγινε χθες στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΤΑΕ στη Λάρνακα, από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στην αποθήκη από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ μεταξύ 11 και 12 Μαΐου και κατάφεραν να αποσπάσουν τα τσιγάρα, τα ποτά και το φορτηγό.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και άρχισαν έρευνες, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις και τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στους κλέφτες που ακόμη παραμένουν ελεύθεροι.

Πηγή ΚΥΠΕ