Κρεοπώλης έσφαξε και πούλαγε την γυναίκα του

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

 Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Λίγο η κρίση λίγο η τρέλα λίγο οι κακές σχέσεις που είχε με την γυναίκα του, ένας κρεοπώλης στην Αίγυπτο μετά από καυγά που είχε με την σύζυγο του αποφάσισε να την σφάξει. Σαν να μην έφτανε αυτό με ένα σμπάρο δυό τριγόνια, αφού το έγκλημα ήδη το είχε κάνει, σκέφτηκε πως καλό θα ήταν αφού μπορεί, να δει να εκμεταλλευτεί το σώμα της κερδίζοντας και λεφτά.

Κρεοπώλης ο άνθρωπος με επιχειρηματικό δαιμόνιο αποφάσισε να κόψει την γυναίκα του σε μικρά κομμάτια και να αρχίσει να την πουλάει στο κρεοπωλείο του. Μάλιστα όχι σαν ότι και ότι αλλά σαν εκλεκτό κατσίκι από την Γαλλία, 27 ευρώ το κιλό. 

Οι πελάτες του δεν κατάλαβαν αρχικά τίποτα μέχρι έναν συγκεκριμένο που σύμφωνα με την αραβόφωνη υπηρεσία του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, παρατήρησε κάτι ύποπτο σε ένα από τα κομμάτια του συγκεκριμένου κρέατος και έτσι κάλεσε την αστυνομία. 

Αν ο πελάτης δεν ήταν παρατηρητικός ο Αιγύπτιος κρεοπώλης μπορεί να την είχε γλυτώσει και από την γυναίκα του αλλά και από την αστυνομία αφού θα είχε καταφέρει να εξαφανίσει και το πτώμα της. 

Τελικά το DNA της γυναίκας ταυτοποιήθηκε και ο δράστης ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του.