Ληστεία για κλάματα – Κλέφτης αφοπλίστηκε από θύμα(vid)

 


Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο email σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Ένα συγκλονιστικό και ταυτόχρονα αστείο – εκ του αποτελέσματος – βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Νέας Ορλεάνης.

Στο πλάνα που καταγράφηκαν το περασμένο Σάββατο από κλειστό κύκλωμα καμερών, διακρίνεται ένας περαστικός ο οποίος έχει μόλις “σηκώσει” χρήματα από παραπλήσιο ΑΤΜ. Ξαφνικά, εμφανίζεται ένας ένοπλος άνδρας, ο οποίος με την απειλή καραμπίνας προσπαθεί να τον ληστέψει.

Ο περαστικός όχι μόνο δεν τα χάνει, αλλά με μια αιφνιδιαστική κίνηση αφοπλίζει τον επίδοξο δράστη της ληστείας και αρχίζει να τον κυνηγάει με την καραμπίνα ανά χείρας.


Armed robbery από CDemo83

Η συνέχεια ανήκει σε ταινία του Hollywood. Δευτερόλεπτα μετά τον αφοπλισμό του δράστη, ο οποίος είχε προλάβει να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο του νεαρού θύματος του, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε έτσι ώστε εκείνος να μπορέσει να διαφύγει. Ο οδηγός του οχήματος είπε στο θύμα, “δώσ’ του το όπλο για να πάρεις πίσω το τηλέφωνο σου”.

Ο νεαρός τότε χρησιμοποίησε το κοντάκι της καραμπίνας για να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου αναγκάζοντας τον οδηγό να επιταχύνει και να εξαφανιστεί.

Οι Αρχές  έδωσαν το βίντεο στη δημοσιότητα για να αναγνωριστεί από το κοινό ο αποτυχημένος κλέφτης.

Περισσότερα στο news247.gr, επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας.