Μιχαηλίδης: «Πρόεδρε ευχαριστώ, αλλά δεν θα πάρω»-Όλο το παρασκήνιο

 


Σας κάνουμε δώρο 500 ευρώ για τις διακοπές σας!!!

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 

Με γραπτή ανακοίνωσή του ο επιχειρηματίας και πρώην υπουργός Εμπορίου ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την τιμή που του έκανε, προτείνοντας του την ανάληψη της προεδρίας του ΔΣ των ΚΑ, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να αποδεχθεί τη θέση.

«Μελέτησα σε βάθος το θέμα και κατέληξα σε ακριβή εκτίμηση του βαθμού της προσωπικής  εμπλοκής και προσπάθειας που εξυπακούει η αποδοχή της πρότασης. Δυστυχώς λόγοι αυστηρά  προσωπικοί και επαγγελματικοί καθιστούν αδύνατη την εμπλοκή μου στο βαθμό που απαιτεί το έργο και η ευσυνειδησία μου», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο Αντώνης Μιχαηλίδης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, μετά απ΄ αυτή την εξέλιξη περιπλέκεται ακόμη περισσότερο η προσπάθεια της Κυβέρνησης για στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h, η νέα δραματική εξέλιξη στον εθνικό μας αερομεταφορές δημιουργήθηκε μετά την χθεσινή συνάντηση που είχαν στον Υπουργείο Οικονομικών ο Χάρης Γεωργιάδης και το ΔΣ της εταιρίας. 

Εκεί έγινε ενδελεχή παρουσίαση της κατάστασης που επικρατεί στις Κυπριακές Αερογραμμές. Μετά την παρουσίαση που έγινε, ο κ. Μιχαηλίδης πήρε την απόφαση να μην αναλάβει τελική το δύσκολο έργο της αναστύλωσης της εταιρίας.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι Κυπριακές Αερογραμμές συνεχίζουν να είναι χωρίς «καπετάνιο», την ώρα που κάθε ημέρα που χάνεται χωρίς να εφαρμόζεται το σχέδιο εξυγίανσης,  ολο και πιο κοντα οδηγείται στο τελικό κλείσιμο της.