Μωρό μάσησε δηλητηριώδες φίδι


Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


 Όλοι γνωρίζουμε τον άθλο του Ηρακλή, που του είχε στείλει η Ήρα φίδια να τον εξοντώσουν όταν ήταν ακόμα 8 μηνών, η ιστορία επαναλαμβάνεται ελαφρώς διαφορετική,τώρα με πρωταγωνιστή τον 13μηνών Imad Aleeyan από το Ισραήλ. 

Σημαντική διαφορά το τεράστιο δηλητηριώδες φίδι που βρέθηκε στην κούνια του μικρού, δεν το είχε στείλει η μητέρα του αλλά βρέθηκε εκεί εντελώς ‘ατύχως’.Η μητέρα του μωρού έφυγε για λίγο από το πλευρό του για να του φτιάξει το γάλα του και κατά την επιστροφή της είδε τον 13μηνών γιο της να κρατάει απολύτως ψύχραιμος ένα φίδι στο χέρι του και να δαγκώνει με πείσμα το κεφάλι του.Η καημένη μάνα εκείνη την στιγμή όπως ανάφερε χαρακτηριστικά άρχισε να ουρλιάζει και όπως είναι φυσικό κόντεψε να πεθάνει από την τρομάρα της. 
 
 Οι κραυγές της γυναίκας ξεσήκωσαν και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας αλλά και τους γείτονες που έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί. Μάλιστα ένας από τους γείτονες ήταν που τράβηξε το φίδι από το στόμα του αγοριού και το σκότωσε.
Το αγόρι μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Rambam της Χάιφα όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν είχε το παραμικρό τσίμπημα.
Όπως δήλωσαν στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων οι γιατροί, το φίδι ήταν δηλητηριώδες αλλά το αγόρι στάθηκε τυχερό καθώς το χειμώνα τα φίδια βγάζουν πολύ λιγότερο δηλητήριο.
«Κατά πάσα πιθανότητα δεν δάγκωσε το παιδί εξαιτίας του κρύου. Δεν είναι τόσο ενεργά το χειμώνα», επιβεβαίωσε ο ειδικός σε θέματα ερπετών και καθηγητής πανεπιστημίου στην Ιερουσαλήμ Dr Shacham.