Βάφτηκε με αίμα η Γιορτή της Μητέρας στην Ορλεάνη

 


 

Εγγραφείτε στο Newsletter του 24Η και οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας θα έρχονται στο e-mail σας

Ακολουθήστε μας στο facebook και στο twitter


Όπως μετέδωσε το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WWL-TV, επικαλούμενο τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Ρέμι Μπράντεν, τα άτομα που τραυματίστηκαν συμμετείχαν ή παρακολουθούσαν την παρέλαση. 

Ένας άλλος εκπρόσωπος της αστυνομίας, ο Γκάρι Φλότ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι η αστυνομία αναζητά δύο ή τρεις υπόπτους.

«Θα υπάρχουν πιθανώς περισσότεροι τραυματίες», δήλωσε ο ίδιος εκπρόσωπος, ο οποίος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι η παρέλαση πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Ημέρας της Μητέρας.

Οι ακριβείς συνθήκες της ανταλλαγής των πυροβολισμών δεν έχουν διευκρινιστεί αλλά ένας αξιωματούχος της Νέας Ορλεάνης, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τα πυρά εκτοξεύτηκαν από ενδεχομένως δύο διαφορετικούς τύπους όπλων. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Times-Picayune περίπου 300 με 400 άτομα παρακολουθούσαν την παρέλαση τη στιγμή που άρχισαν οι πυροβολισμοί.

«Σε αυτό το στάδιο δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι ο κάποιος τραυματίας κινδυνεύει να χάσει τη ζωή» ανέφερε επίσης ο αξιωματούχος συμπληρώνοντας ότι οι πυροβολισμοί διήρκεσαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα.

Πηγή: newsbeast.gr